Імміграція до Манітоби
-
у мене те ж саме сьогодні
-
Сподіваюсь вже зовсім скоро отриаємо портали🙌🏻🥹
-
Дякую за відповідь. Поняття вчасно це протягом якого часу ? До подачі на федеральний рівень ? Чи протягом якогось часу з моменту отримання статусу PR? Не проблема з провінцією , проблема в часі … він служить . Виходить що немає сенсу його додавати як особу що буде accompany . І тільки потім колись коли буде можливість виїхати шукати програми для його вʼїзду ?
-
пліч-о-пліч майже з вами, при тому що я подавалася 8 квітня, біометрію відразу проплачувала і мені з АОР запит прийшов, а на наступний же день здала її. і дозапитів ніяких не отримували . всеодно по датам приблизно однаково якось ці всі оновлення доходили вже 😄
-
дай Боже 🧡 вже майже 5 місяців пройшло федерального в мене, тому вони могли б втиснутися в терміни 😁 може за три дні розвидниться))
-
Ну до кінця місяця я думаю все буде супер👌🏻😂
-
Дуже дякую !
-
Під час подачі на федеральний ви зазначите що він в Україні, після здачі біометрії буде медогляд і запит на вклеювання іміграційної візи щоб прилетіти, пройти лендінг в аеропорті і стати ПР, відповідно візу дають на рік від часу проходження мед огляду, за цей час він має приїхати. Інформація з цього чату для себе на майбутнє.
-
тяжко з ними щось загадувати наперед якщо чесно 🙈 пролистала щойно по чату таймлайни, то по ідеї після final decision is in progress на наступний день мав би Портал 1 прийти. але у багатьох людей якийсь там збій був, що вони не отримали надісланого їм листа з порталом, вони дзвонили потім до IRCC через деякий час, хтось навіть через декілька місяців 🫠 і їм ще раз присилали
-
А там на кордоні його беруть ТЦК і замість Канади поїде Він в Покровськ 👌
-
Підкажіть якщо хто знає, не якому етапі можна змінювати роботу на повідомляючи mpnp, є вірогідність отримати контракт, але контракт не підходить для підтримання номінації
-
Сподіваюсь, ми ті , хто на наступний день😂
-
Ні на якому. Завжди треба повідомляти як МПНП, так і федеральний уряд, якщо не хочете отримати відмову.
-
Ні, швидкого способу немає
-
Це не статус. Це просто вигадка серед іммігрантів. Немає ніяких проміжних етапів.
-
Навіть якщо вже портал 1 чи портал 2?
-
Дзвоніть до них за оцим номером 1-888-242-2100 Запитуйте чи відправляли вони вже вам Портал 1? Багатьом людям, в кого був final decision в другій половині січня, не прийшов Портал 1. Хоча вони клянуться, що відправляли. Схоже, був якийсь збій у них. Дзвоніть, запитуйте. Дуже ймовірно, що вам теж вислали, але не прийшов чомусь.
-
ось що в чаті знаходила тут
-
може спробуйте зателефонувати тоді їм на гарячу лінію?
-
Hello I'm so amazed right now I traded $200 with @TRADER_MARK_WIL and I got $2,500 in just 12 hours With no extra charges thank you so much sir My God will bless you Join his channel below and participate CLICK TO EARN CLICK TO EARN
22 Jan 2023, 05:40
186040/229836
4 minutes ago