Імміграція до Манітоби
-
при закінченні терміну дії провінційну номінацію продовжують. потрібно тільки вказати причину і не забути взяти новий лист від роботодавця
-
А він би зміг прилетіти залендитись?
-
Не знаю, уже більше півроку пройшло і можливості поки немає, може все так вийшло на краще. Але все рівно не розумію чому я була так впевнена, це капець... В деяких випадках перевіряю все по 5 разів...
-
Вона проходить тут віртуальний лендінг, не дадуть тим хто не залендиться тільки.
-
Наскільки я знаю, вам би і ПР не дали, якби чоловік отримав ПР, але не прилетів. Нехай мене поправлять, якщо я невірно памʼятаю
-
Доброго вечора. Листав чат та не знайшов чіткої відповіді (мабуть погано шукав) Якщо працював увесь час в Україні не офіційно, чи потрібно мені взагалі писати в формі IMM5669 мій досвід, а потім пояснювати в письмі усе?
-
Дякую за підтримку! Буду себе заспокоювати, що все на краще
-
Дякую за пояснення
-
Там потрібно відповідати критеріям по доходу за 3 роки у Канаді
-
Головний аплікант проходить віртуальний лендинг у Канаді і отримує ПР незалежно від деренданта поза Канадою. Депендантс поза Канадою отримує імміграційну візу і повинен залендиться до певної дати, яка вказана у візі. Тільки тоді депендантс отримає ПР. Тут сотні таких випадків.
-
Дуже дякую! Да, буду подавати як спонсор напевно, пан Andrii скинув посилання, дякую!
-
Вам успішно повернули хоча б кошти. Раз все одно б не вийшло. Не картайте себе. Може зможете по іншій програмі отримати. Часом це важко прийняти, але можливо й справді все вийшло на краще.
-
Доброго вечора🙂 Nova Scotia))
-
Вітаю вас 🥰 Підкажіть, який офіс розглядаєте вашу аплікацію?
-
Жах 😩 Сподіваюсь то вони просто влітку відпочивали і зараз взялись за роботу 🤞🏻
-
Про них мало чула, а от монреаль кажуть дуже повільні😵💫
-
Це дає мені надію, дякую ☺️ Бо як правило вони якісь повільні
-
Зрозуміла. Дуже дякую
-
Так, звісно, коли ви отримуєте AOR - він містить номер і інструкцію. Біля 4 місяців зараз з моменту подачі необхідно очікувати
-
Доброго вечора. Link свою аплікацію до ircc кабінету можна відразу після подачі федеральної заявки? Чи треба мати якийсь номер заявки ?
22 Jan 2023, 05:40
186108/233483
about 2 hours ago