Імміграція до Манітоби
-
Вітаю ! Чи треба робити евалюацію диплома молодшого спеціаліста да ЕЕ ? Якщо так ,може хтось знає там є опція course-by-course or document-by-document
-
Для ПР та ЕЕ
-
Дуже прикро, що так виходить. Дякую за інформацію та попередження. Я теж маю сумніви стосовно того які інформацію додавати в ПР про освіту. В номінації вказував, університет і 6 місяців курси по інстанції фасадних систем, документи були в Україні, робив по старих сканкопіях, потім документи привезли і знайшовся диплом з технікуму, я його додав під час розгляду номінації на провінцію, а от сертифікати про курси були загублені, те місто близько до лінії зіткнення і будівля архіву зруйнована. Тепер в аплікації на ПР я вказав тільки технікум і університет, ці документи я маю на руках і 100 відсотків можу підтвердити свою освіту. Я не хотів вказувати те що не можу підтвердити. Що порадите зробити? Чи достатньо написати letter of explanation? Чи треба ще щось робити? Дякую наперед.
-
Друзі, дуже часто отримую повідомлення, що "от, така то проблема, безвихідна ситуація". Пам'ятайте, що немає безвихідних ситуацій. Навіть якщо у вас є проблема із документами чи не можете податися на номінацію чи ПР, завжди є можливість податися на біженство чи гуманітарну програму. Чи навіть покинути Канаду і почати життя десь інде. Так дехто і робить, навіть із статусом ПР. Думаєте, що у вас безвихідь? Напишіть тут у чаті, вам порадять, підкажуть, психологічно підтримають, і ви знайдете вихід у будь-якому випадку.
-
Здається, що вже була колись тут бесіда за невідповідність інформації у різних формах…там шось не таке суттєве було, але просили додати пояснення та підтверджуючі документи То, певне, у офіцерів ще була витримка 😅
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, я отримав провінційну номінацію, подався на ПР , але зараз підприємство на якому працюю робить work share. Буде працювати коли 24, коли 32 години на тиждень, за недобір годин буде сплачувати EI 55%. Це якось негативно вплине на ПР і чи треба мені повідомляти у IRRC? Дякую.