Імміграція до Манітоби
-
нас ще декілька з 18 вересня, хто все ще чекає🙈🙈🙈
-
Дякую
-
Привіт) Хто знає, на федеральному контактують роботодавця знову чи ні? І якщо змінив позицію у середині компанії чи треба інформувати офіцера на федеральному? (до отримання AOR)
-
Майже так само я робила довідку з Ірану, чекала 5 місяців. Немає нічого неможливого якщо є бажання
-
Доброго дня ) я вже почала сама себе плутати , але все таки переспрошу. Наша заявка на федеральному рівні маємо AOR і здали біометрію , номінацію отримали 6 місяців назад . Її ж не потрібно подовжувати , якщо вже маємо AOR?
-
Федер.рів. Підкажіть будь ласка куди завантажувати документи з попередніх робіт з України ( в other?) бали НЕ отримували за них Канадський досвід роботи завантажили в (proof of previous relevant work experience ) бали отримали за неї ЧИ ВСЕ В proof of previous relevant work experience ? Щиро дякую
-
О, дякую. Це уже на пару тижнів швидше б процес був і трошки дешевше
-
Так, зберегти чек, і якщо знадобиться, в продовж року можна ще раз використати
-
А що можна використати, оплату? То був березень) все дорожчає)
-
Вже 75, і можна використати 2 рази
-
Спитайте у головному офісі поліції на Сміт про бланки. В них є бланки багатьох країн. Я так в Комісіонерс пішла за відбитками. А вони кажуть - давай бланк і зробимо. Не маю. Нічого не знаємо, теж не маємо. Пішла до поліції запитати. І успішно. 60$ і відбитки і фото у мене, на бланку що був потрібний
-
Дякую, не знала, не зберігла Але в цьому році і не братиму вже
-
Наскільки я розумію, довідка потрібна якщо перебував в країні більше, ніж 6 місяців.
-
Там є деякі країни бланки яких є тільки в посольстві і немає в поліції, то цей момент треба уточнити
-
Дякую
-
Оз вітаю! Ви так довго чекали!!
-
Та я теж так розумію, але якщо би захотіли то шукаю варіанти як взяти ту довідку
-
Можна , якщо вони вписані у вашу хелс картку, якщо діти старше 18, то мають особисто, можна онлайн надіслати
-
Так
-
Дякую за інформацію.
22 Jan 2023, 05:40
186329/231580
4 minutes ago