Імміграція до Манітоби
-
Срочно нужны Люди На Онлайн Заработок Возраст от 21 + 750-1100 $ в неделю 1-2 часа в день Места Ограничены За подробностями Пишите + в Личные
-
А я можу податись, а потім додати мову?
-
Професії у TEER 0-3. Але ви балів не отримаєте, якщо не здасте мову.
-
Це вигадки, насправді. Ніяким чином віза в США не впливає на ПР
-
Дякую, бо хочу податись одразу ж, а мову здам як повернусь з відрядження і додам
-
Так, потім можна внести зміни в ЕОІ.
-
01.01.2300
-
Вітаю, що вказувати якщо потрібно записати дату закінчення укр паспорту? Якщо у мене книжечка (IMM 0008)?
-
Чи можуть бути проблеми, якщо при подачі на візу CUAET я працював в Чехії у статусі тимчасовий житель, а вказав що я там як Worker А при подачу на федеральний етап вказав , що я працював там у статусі тимчасовий житель ?
-
@NePytay, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
По суті, worker це різновид тимчасового жителя. Не має бути ніяких проблем, головне, що ви чесно вказали, що проживали там і працювали.
-
Anna хоче кікнути Василиса з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Всім привіт! 🇺🇦 Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, місця обмежені. Все ‼️абсолютно легально‼️(Виїзд з України).
-
Всім привіт! 🇺🇦 Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, місця обмежені. Все ‼️абсолютно легально‼️(Виїзд з України).
-
Тут потрібно вказувати поточний адрес проживання чи при народженні? IMM 5406
-
Спільното, привіт! Підкажіть, будь ласка, у кого була така ситуація. У головного апліканта є дитина від першого шлюбу, яка з нами не проживає. і ми зараз його включаємо у нашу заявку і а федеральному рівні. Є така форма 5604, яку заповнює мати дитини і підписує. Але там є така позначка *witnessed by a notary public. Чи вірно я розумію, що ця форма має бути нотаріально завірена? Додатково - мати знаходиться у Польщі
-
Anna хоче кікнути @olekksiyUA з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго вечора. Сьогодні готовий пропонувати дуже добру онлайн-вакансію для тих, хто вже давно у пошуках роботи. Не ск*м, не оф*си, не бра*ка, не ка3*н0. Загалом - не маячня. Від 18 років.
22 Jan 2023, 05:40
186404/233728
43 minutes ago