Імміграція до Манітоби
-
Все можна пояснити у резюме. Для чого пояснювати якісь деталі про неофіційну роботу чи підкреслювати, що це була неофіційна робота? Адже це означає, що ви особисто порушували законодавство. Чому б написати self-employed чи Contract, etc? Я бачив, так інші писали.
-
Дуже рекомендую дивитись відео оцього канадця youtube.com/playlist?list=PL2-SI2qqn8uSQXIgGsEAWKf6IMh9muHMp&si=_xrAPBHrSAmGCtqF Також в нього на сайті є його підручники по підготовці, я купляла особисто тільки райтінг, але після екзамену зрозуміла що треба було ще й спікінг
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо я Educational assistant, маю 30 год на тиждень та контракт на 10 місяців. Чи можу я через півроку цієї роботи подаватися як головний аплікант?
-
🔫 6b кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Lidiia_Bonazzi, Vsevolod Novov, Евгений Корниенко, Yurii Kiptenko, @ValTiona, @ILL1a, @manfromthenorthwest, @Lanitalana7, @vaultboyukraine, Dmytro Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Якщо ви маєте якийсь рівень, А2 хоча б. То може самі підготуватися. Купити на офіційному сайті пробні екзамени. Якщо вам не терміново, то наскільки я знаю, у них гарна знижка в кінці місяця на ці екзамени. Думаю це буде найкращим варіантом для вас. Одразу звикнете то інтерфейсу та структури (таймінгу) самого екзамени. Сам пройшов цю підготовку, тому раджу.
-
Дякую!
-
Вітаю, якщо в мене є приписне але воно вже 4 роки як просрочене, чи підійде це для мілітарі рекорд? Це єдиний папер такого типу що я маю