Імміграція до Манітоби
-
Документи освіти потрібно провести через WES, апостиль не діє
-
Вам варто глянути, бо там точно детально та актуально, на сайті імміграції. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html
-
Документи бажано апостилювати і перекласти на англійську. Якщо чогось не хватає чи неперекладено, можна зробити це пізніше, але займе більше часу чи грошей
-
Всі документи, що можуть стати в нагоді - паспорт, свідоцтво про народження, військовий квиток, трудову книжку, шкільний атестат, диплом якщо є, підтвердження досвіду роботи, довідку про несудимість
-
Може в когось є чек-лист
-
Якщо я сам без дитини, без дружини
-
У мене трохи комплексне питання. Підкажіть які документи треба взяти в Канаду, щоб зараз працевлаштуватися, а пізніше оформляти PR
-
Профіль EE заморожується після прийняття номінації. Його просто немає
-
Коли надійде номінація від провінції, то з'являться дві кнопки Прийняти або Відхилити номінацію. Якщо натиснути Прийняти, то з'явиться профіль для PR. Я ніякого ITA не чекав, а може просто не помітив, бо профіль PR з'явився зразу після прийняття номінації
-
це само собою) але профіль не заморожується
-
Бали додадуть, якщо отримати та підтвердити номінацію від провінції. Якщо відхилити - підозрюю що балів не буде, але можна буде міняти анкети і ще раз здавати IELTS
-
🤔🤔🤔🤔 хіба? Я якщо чесно не впевнена, бо там додаються бали після номі і там ти сидиш в пулі з іншими кандидатами в очікуванні ІТА.
-
фактично, зараз у вас вже все заморожене до рішення від провінції :)
-
вже коли отримуєте ITA по федералці там заморожується екзамен
-
Нажаль, не знаю
-
Так, FSW. Якщо ви приймете номінацію від провінції, то будете мати нову анкету. Анкета EE пропаде і замість неї з'явиться анкета PR, яку ви вже не зможете поміняти чи додати IELTS.
-
ІELTS є, вони WES дозапитували. Просто у мене термін мого англійського спливе у листопаді((( А ви не знаєте чи можна в Україні здати IELTS? Бо я зайшла на сайт SI, а він не працює😳
-
Не хвилюйтесь, не одна))) я взимку перездавала IELTS, бо на номінацію подались на початку грудня, а IELTS був тільки до 1 лютого 😉 І перед подачею на МПНП також перестворювала ЕЕ, бо він мав закінчиться у січні. У вас ще є запас часу по IELTS 👍🏻 не хвилюйтесь)
-
це про FSW? як на мене, то дивно, що IELTS нема, бо наприклад у нас, щоб бути еліджибл для FSW, то бали брались за IELTS і мої, і чоловіка. І я додавала номер IELTS сертифікатів на федеральному рівні. І офіцер, думаю, все це перевіряв
-
От того перепитую чи може то я одна така «фартова»😰
22 Jan 2023, 05:40
18658/235528
11 minutes ago