Імміграція до Манітоби
-
Головне вказати правдиві дані на ПР. Як буде запит, тоді щось будете пояснювати.
-
Отже замовлю довідку з ФБР на всякий випадок. А що думаєте стосовно розділу адрес та робіт? Вказувати? Та що стосовно пояснювального письма? Зробити? Дякую
-
Sincerely thank you 🙏
-
Нічого не треба скачувати secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Як думаєте, оці всі поїздки за кордон прискіпливо перевіряють головного апліканта чи і депендента також? Логічно, що всіх, але…
-
Тоді чому повернули аплікацію, якщо номінація ще дійсна до жовтня?
-
Порекомендуйте будь ласка агенцію перекладів
-
Там же за останні 10 років подорожі питають. Чоловік тому і не вказував свою подорож до США в студентські роки по ворк&тревел. Коли подавалися на КУАЕТ то вказували цю інформацію. Як Ви вважаєте потрібно їм написати листа і вказати цю інформацію зараз через вебформу чи чекати запита від офіцера?
-
Перевіряють усе. Наскільки прискіпливо і чи це будете ви, важко сказати. Однак, по доступних базах перевіряють точно
-
Вам ще не дали ecopr ?
-
@choffua хоче кікнути @andmin2 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Пропонуємо послуги кваліфікованого логопеда онлайн👨💻 -Проведемо діагностику для точного визначення мовних потреб вашої дитини / мовленнєвого розвитку дитини -Підберемо спеціаліста, який буде найкраще підходити саме для вашої дитини -Зорієнтуємо щодо терміну досягнення бажаних результатів За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті📩
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка на федеральному етапі підгружаю документи в розділ "Birth Certificates" - оригінал та переклад. Але форма не дає можливості завантажити всі фаіли - видає помилку: "You have reached the maximum limit of files you can upload." Пыдкажыть, як правильно зробити? Можливо об'єднати переклади всіх дітей в один фаіл?
-
Дякую, так і зроблю
-
Ви можете об'єднати оригінали та переклади в один файл
-
Це як варіант.
-
Можна додати поле child birth certificate.
-
аналогічне питання. в мене 2, обом менше 18.
-
Мені відповіли що not applicable. Я написав в полях trips імʼя і вказав not applicable потім додав ще одну trips вказав імʼя другої дитини і теж not applicable
22 Jan 2023, 05:40
186715/234023
less than a minute ago