Імміграція до Манітоби
-
За 5 тижнів чи місяців?😅😅😅
-
Як вважаєте чи буде мати якісь наслідки відставка уряду Трюдо щодо строків розгляду на федеральному етапі?
-
Це щось неймовірне )
-
Хочеться вірити що щось зміниться на краще,хоча якщо подивитися про що саме кажуть консерватори то для міграції не буде все чудово як було
-
Всім доброго дня! 1. Як після отримання номінації додати інфо про зміни ( дружина почала працювати) ? 2. Як продовжити саму номінацію? Дякую всім!
-
Мені пощастило тільки з вибором з пулу ,на другий день після заявки відібрали і на цьому все . Далі 10+ номінація , і Бог знає скільки федералка буде 😂
-
ТА ПЕРЕСТАНЬ ТЫ УЖЕ СМОТРЕТЬ НА ЭТИ ОФИСЫ🙈 Зову тебя на лучшие условия работы! 🔥 Ты не будешь звонить, скамить и заниматься всем подобным❌ У тебя будут еженедельные выплаты и бонусы Будь ТИГРОМ, работай в нормальном месте.🚀 Пиши чтобы узнать полную инфу, уверяю не пожалеешь 📣
-
Та він не один такий . Тобі був пріоритет ще для українців . Я не встиг на нього потрапити 😂
-
Місяців
-
Тобто номінація за 2 тижні у вас питань не викликала? 😂
-
Спочатку приходить АОР, а потім вже дозапити та запит на біометрію
-
Можливо у вас неповна анкета , тому і не отримали AOR чекайте ,має прийти :) мені прийшло ,а запит на біометрію ні 😂
-
Там багато хто отримував в той час від 2 тижнів до 3 місяців номінацію, це було до червня 2023 . А після червня вже було 6+ , і т п .
-
Підкажіть, на федеральному етапі приходили до запити і запрошення на біометрику. Все надсилаю через форму, слідую інструкціям. Але не маю AOR. Це так може бути?
-
Artem хоче кікнути @kiliraasd з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
В тому листі вперше зʼявляється Application number. І говориться, що ваша заявка отримана IRCC
-
У Вас рух пішов?
-
Що це є взагалі? Як його можна знайти? Як воно виглядає? Можете підказати тему листа або щось таке?
-
У мене вже другий тиждень немає відповіді ,якась містика 😅
22 Jan 2023, 05:40
186757/231946
2 minutes ago