Імміграція до Манітоби
-
На ваше питання не можна відповісти шаблонним повідомленням. Вони стараються. Пишуть щось довго.
-
Доброго дня люди Добрі☀️, сподіваюсь хтось уже мав справу з завіркою документів в Ottawa, що до продажі майна в Україні. Ситуація, ми відправили до них майже 6 місяці назад і до сих пір ні слуху ні духу, телефонуємо до них за цим номером 1 888-242-21-00, але не можемо вийти на реального консультанта. Будь ласка, дайте хоть якусь інфу, щоб це вирішити. ДУЖЕ вдячні за поміч
-
Дякую, я хотіла встигнути маму подати на ПР. А це термін до 22 жовтня. Тому навіть не знаю чи починати створювати на неї заявку
-
Як я Вас розумію. Я вже всі нерви витріпала собі. Одна безнадія та сльози. Дівчата такі емоційні. А останні таймлайни взагалі мене добили. Бо люди явно пізніше мене подали заявки. Сум.
-
Питання: що означає процес відмови від спонсорства? Там де dependant. Бо в нас теж є дитина від першого шлюбу чоловіка яка не імігрує. Тож я хочу розуміти що це, щоб не панікувати 😂🙈
-
Я бачив таймлайн, де люди пізніше мене на 6-7 місяців подалися і вже ecopr отримали. А мою анкету мурижать, а мене "завтраками" годують кожний раз, як я їм дзвоню )) І це все без затримок з моєї сторони, все їм відправляв дуже швидко, якщо були дозапити і т.інше
-
Наскільки мені відомо, якщо є дитина від іншого шлюбу, і навіть якщо не імігрує, то приходить запит на медікал екзамен для дитини. Але якщо не в контактах з матірʼю або вони просто не хочуть його здавати то це і буде процес відмови від спонсорства. Тіпа ви в майбутньому не будете як спонсор для приїзду дитини в Канаду. Там є якась форма яку офіцери вам висилають, ви її підписуєте і завіряєте у нотаріуса. Вроді якось так 😬☺️
-
Дякую)
-
Чи можу я її заповнити ще до запиту від офіцера? Щоб просто її вже додати до документів при подачі?
-
Я зрозуміла. Дякую.