Імміграція до Манітоби
-
Чи може Family Sponsorship спрацювати для рідної сестри чи бота?
-
Але після того як заплатив 500$ залишається тікі чекати вже самі бали не грають ролі? Тому що прохідний зараз 800+
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/other-relatives/who-you-can-sponsor.html Але до жовтня ще діє програма для українців, де можуть подаватися брати та сестри.
-
Якщо ви пройшли вибірку, то бали ролі вже не грають. Залишилося постійно виконувати критерії програми, тобто працювати фултайм на того самого роботодавця і чекати номінацію.
-
Але ця програма закінчується в Жовтні?
-
Може, якщо вони рідні та вже у Канаді. Найпростіше податися через family reunification for Ukrainians
-
Сьогодні аплікант отримав PFL від MPNP. Причина - зміна роботи не відповідає критеріям SWM. Аплікант не надав необхідних пейстабів, щоб підтвердити години на новій роботі, яку змінив 2 місяці тому, хоча офіцер звертався передньо до апліканта. Потім офіцер контактував з роботодавцем, який НЕ підтвердив постійні години, необхідні для фултайму. Дуже шкода, що є такі випадки, адже людина чекали понад 8 місяців на розгляд апілкації на номінацію. Все потрібно починати з нуля.
-
Думаю, шанси мінімальні на продовження програми
-
Так
-
Добрий день! Вибачте, що дублюю питання знову. Якщо я хочу виправити форму, там де подорожі, на федеральному. Її треба роздрукувати, заповнити від руки, відсканувати і відправити? Чи можна її скачати, заповнити електронно і відправити через веб форму?
-
Можна підписати електронно. Ну або роздрукувати і підписати, і відсканувати
-
Це давно так. 12+ тільки особиста присутність
-
Сподіваюсь 🙌🏻дякую 🌸
-
29 July - final decision in progress 05 August - Portal 1 Думаю у вас то ще ок 👌
-
Дякую.. жаль, з двома дітьми просто туди-сюди літати дороге задоволення 😔
-
Не слухайте дурниць, трекер працює для всіх. Пробуйте декілька раз, воно багатьох спочатку не пропускає.
-
Ви мабуть унікальна людина Вже місяця 2 не працює у жодної людини ,тільки в вас працює )
-
Може,воно не дає реєструвати нові акаунти
-
Може віе раніше реєструвався? Я не знаю чи він перестав працювати для вже зареєстрованих аплікацій..
-
В мене така сама ситуація бо з червня місяця я не можу залінкуватися до кабінету, я писала на кризову форму і всюди і додзвонилася до них кілька разів, а їх відповідь однакова «не хвилюйтеся все ви будете отримувати на email» якщо чесно вже просто немає сил. Зараз ситуація, Запросили додаткові документи і в email вказано що вислати треба їх за 7 днів і тільки через IRCC secure account. Чи можна вислати через IRCC webform ?
22 Jan 2023, 05:40
186847/232035
5 minutes ago