Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, друзі! Підкажіть, будь ласка, може хтось зустрічався с такою або подібною ситуацією: людина інколи користувалася Торентом тут в Вінніпезі, знаючи, що в Канаді по закону не заборонений ніби то Торент. Але одного разу, коли скачала з торенту якусь комп'ютерну гру, то прийшло повідомлення від провайдера стосовно того, що цьому провайдеру був надіслан лист від власника цієї комп'ютерної гри про порушення авторських прав, і цій власник був з США. Тобто компанія США вислала канадському провайдеру що був скачан файл. Після цього канадський провайдер заборонив цій людині користуватися торентом і скачувати будь що, тобто фільми, музику і тд. Наскільки я розумію, то Торент заборонений по закону в США, а в Канаді Торент не заборонений, тобто порушення закону Канади чи правил Канади ніяких не було. Скажіть будь ласка, чи може ця заборона провайдера, яка пов'язана була з користуванням Торенту якось вплинути на отриманнч PR в Канаді, чи може взагалі ця інформація якось дойти до IRCC і на щось вплинути? ( Інтернет провайдер Shaw) P. S. Раніше тут скачували інколи теж ігри чи фільми і нічого подібного не було, а сама з тим якимось власником гри з США, таке трапиллся, тобто власник американської компанії / гри відправив скаргу. Дякую!
-
Вчора допоміг мені друг заповнити заявку на федеральний етап, виявилося дуже багато нюансів, моя інформація не співпадає взагалі з інформацією яку я вказав в CUAET, там я заповнював все сам, тут вказували все правдиво, на 100% не впевнений з датами коли працював, все приблизно, бо це було не офіційно і підтвердити я це не можу ніяк. Загалом нічого важкого для людей, які знаю на всі 100% свої дати роботи, подорожей, ще потрібно зробити фото, загрузити довідки про не судимість і проплатити, такі справи.
-
Поїздки вказуєте всі. Маю на увазі лише останній вʼїзд в Канаду немає сенсу вказувати як подорож. Бо ви повернулися сюди жити, а не на пару днів погостювати і поїхати десь геть. Якщо ви з Канади поїхали в Україну на місяць, то звісно це вказуєте як подорож до України.
-
Жесть нащо їм ця інфа, тим офіцерам певно скучно там до сліз
-
Так напевно зроблю . Мене просто смутило це речення
-
То получається мені треба вказувати приїзд в Канаду до моменту виїзду в Україну поїздку в Україну на місяць і знову приїзд Канаду?
-
Обовʼязково всі подорожі закордон вказувати