Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка. Чи не залишимось по прильоту на вулиці? Як зняти житло? Після прильоту чи до?
-
Можливо, там щось зміниться. Поки однозначної відповіді немає.
-
У мене є повна інструкція, але вона не українською та не англійською. Якщо треба, напишіть у приват, я Вам надішлю
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, після проходження медичного огляду та отримання результатів, де и як поміняти WP?
-
На зустрічах з MPNP чітко обговорювали вимоги щодо укранців-cuaet, LMIA не згадувалася. Кожна провінція має свої умови.
-
Питаю бо в Альберті провінція не дає номінацію на опен ворк перміт
-
Ні, у вас ж open work permit, до lmia для закритих пермітів.
-
Ви пробували відкрити на windows або android?
-
Через який браузер Ви відкриваєте? У мене теж таке було з якимись формами. Відкрилося через Хром.
-
Дякую
-
Дякую вже знайшла
-
Чим раніше почне працювати в Канаді тим краще
-
В нас ПР. Дитина закінчила 11 клас в Україні . Далі планували переїзд в Вінніпег. Дитина мала іти в 12 клас, потім на підготовчі курси до університету , далі університет. Так нам рекомендувала консультант з еміграції . Вона теж Украінка, яка багато років живе в Канаді. Її син так саме вчився і був задоволений. Але розпочався карантин і переїзд відклався . Зараз вже в Унівеситеті в Україні навчається. Планує університет в Канаді через пару років. Зараз хоче працювати.
-
Дякую
-
Напишіть, будь ласка, ваше запитання в іншому чаті: t.me/ManitobaLife. Цей чат про імміграцію та програму CUAET
-
Ви у нього краще запитайте а не в чаті...
-
Робочі професії теж оплачуються дуже
-
Працювати він піде, та хотілося б ще й навчання продовжити
-
Нехай йде працювати
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як вірно зробити. Син закінчив 11 класів, що робити з навчанням? Віддати до школи ще на рік, чи шукати коледж? Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
18709/235528
16 minutes ago