Імміграція до Манітоби
-
То що ж робити?
-
Я майже впевнений що це не спрацює :/
-
А якщо вказати стару адресу, а потім пояснити що такого то числа переїжджаю на нову?
-
Всім привіт. Теж питання за оновлення адреси. Не можу знайти коректну інформацію. Подавали на федералку зі старої адреси. АOR ще не отримали. Зараз нова адреса, власне житло(mortgage). Куди написати і де оновонити адресу? Дякую!
-
Я б писав нову адресу, але може почекаємо ще думок.
-
Просто ці нескінченні місяці очікування і тут бац, все в один тиждень і переїзди і портали
-
Змінюю 25 Вересня, але якщо зараз вкажу нову ( але я ще ж не інформував ні IRCC ні MPNP про це) то чи не буде це дивно для них виглядати?
-
А коли Ви змінюєте адресу? Може є сенс дочекатись? Я б вказував нову якщо це питання днів - потім буде важче поміняти
-
В імейлі немає, але в PDF додатку є
-
Ні, бо прийдуть картки на стару адресу
-
Там є питання про адресу?
-
Тобто пишу поки що адресу як є? Сорі за ці питання, намагаюсь не натупити🤓🫣
-
питання - якщо потрібно вказати інформацію щодо освіти дітей. Зараз навчаються в 11 та 4 класі. В такому випадку що обирати? None? Чи Secondary or less
-
Це наступний етап "portal 2"
-
І якщо в кінці Вересня маємо переїжджати на іншу адресу, то чи треба це вказувати? Бо ще на старій квартирі з якої на Фед етап заповнював
-
Так. Про всіх писати з емейлу головного апліканта одним листом.
-
Саме так
-
Дуже дякую, типу спочатку на себе відповісти, а потім знизу точно таке ж на дружину
-
З мейла головного апліканта відповісти про всіх
-
Підганяв друзів поскоріше EOI заповнити, відправили за день до останньої вибірки. На наступний день LAA отримали, вже 2 місяці чекають номінацію. А так би на день пізніше - ще й вибірку б не пройшли 😳
22 Jan 2023, 05:40
187128/230470
9 minutes ago