Імміграція до Манітоби
-
Саме так
-
Дуже дякую, типу спочатку на себе відповісти, а потім знизу точно таке ж на дружину
-
З мейла головного апліканта відповісти про всіх
-
Підганяв друзів поскоріше EOI заповнити, відправили за день до останньої вибірки. На наступний день LAA отримали, вже 2 місяці чекають номінацію. А так би на день пізніше - ще й вибірку б не пройшли 😳
-
Прийшло 2 мейли один на мене, інший на дружину, з переліком таких же питань… як на них правильно відповісти? Одним мейлом на обох чи на кожен окремо?
-
Хіба там не просто відповідати на запитання?
-
В закріплених нічого не знайшов, може пан Дмитро робив відео як там все правильно оформлюється?
-
Пишіть тут свої питання - тренуємо колективний розум :)
-
Доброго вечора, кому приходив Портал 1, маю декілька питань, якщо можете виділити пару хвилин
-
Супер)) Лютий обробляється повним ходом!) Мої вітання)
-
Ааа та то я на федеральний вже заповнюю, як і пані, яка питала вище. Тут вже ніяких балів не дають, просто загальна інформація про себе На номінацію, до речі, набагато простіше було визначити degree бо були більш чіткіші варіанти відповіді
-
Ось тому треба обережно. Можна заробити кілька балів, які нічого не вирішать, а потім отримати misrepresentation. Але може у когось є більш чіткі критерії як освіту правильно декларувати
-
Я за спеціальністю пожежний-рятувальник після коледжу, там такого немає 🙄
-
Атестат після школи буде secondary or less, але після коледжу можливі різні варіанти, до речі, у вас на рік більше освіта, схоже. Щоб клейміти trade/apprenticeship - я б перевірив в цьому списку www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/index.html
-
Дякую Вам!
-
Скоріше за все - post secondary, no degree
-
Доброго вечора. якщо чоловік має 3 роки колледжу після 9го классу - що з цього підходить в його випадку? Дякую.
-
Бо якраз 3 міс їх взагалі й не було.
-
Зараз трохи туго з вибірками, тому вам вірно сказали раніше, порахуйте бали обох, в кого більше той і подається, але також враховуйте той факт, що цю роботу не можна змінювати до отримання LAA , точніше до подачі заявки після отримання LAA… тобто фактично то буде більше 6місяців… може й набагато більше… Я з 844 вже чекаю 3 місяці вибірку
-
У кінці лютого
22 Jan 2023, 05:40
187144/231106
7 minutes ago