Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть як правильніше зробити. В Schedule A (section D) personal history. Я з 18 років навчався в універі, але також паралельно працював. В анкеті вказав в час коли не працював unemployed , як правильніше зробити? В час, коли не працював писати studied?
-
Лише поштою, це ж Німеччина)) якщо у вас аусайс ще дійсний і там активовано чіп то можна онлайн
-
А чи існують терміни обробки від і до?
-
Дуже дякую за інформацію!
-
MPNP контактували лише з поточним роботодавцем. На роботу, яку я клеймив при подачі, ніхто не телефонував. SWO
-
Дякую за відповідь.
-
Вже пройшло 2 тижні з моменту зміни статусу на Assessment in Process. Чи варто контактувати з MPNP?
-
я додаю -паспорт закордонний (всіх членів сім'ї) -паспорт укр (всіх, в кого є) -свідоцтва про народження (всіх) -атестат зі школи (всіх в кого є, але лише за 11 кл) та додаток - бакалавр + додаток (всіх якщо застосовно) -магістр + додаток (всіх якщо застосовно) -довідки зі школи дітей (з Канади) -стейтменти останні (я додам 3 останні) -Виписка з банку (це можна вивантажити з акаунту банку) -повторно взяла довідку з роботи -додаю ті довідки з української роботи, які брала на провінцію -додаю дозвіл батька на вивезення дітей -додаю дозвіл батька на еміграцію -додаю паспорт батька дітей -рішення суду про розлучення -свідоцтво про шлюб -Виписка з ЄДР (я була ФОП недовго) -ОК-5 -довідка про несудимість -результат СЕЛПІП тесту -Фотографії (всіх) -Сертифікат про номінацію -результати медекзамену -Лист з поясненнями (у мене багато, майже 2 листи А4 вийшло) -Резюме - тут вільна форма. точно треба описати освіту, точно перерахувати ті роботи, які вказувалися в анкеті вище, плюс розписати обов'язки, які там виконувались). Тобто це все ж таки резюме, але досить розширене. Хтось пише всю біографію свою пряму, я писала резюме і лише за останні 10 років.
-
Перепрошую! Переплутала чати. Зараз виправлю. Upd: виправила)))
-
А вона присилають тільки паперову звичайною поштою чи також копію в електронному варіанті?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, після отримання номінації MPNP на федеральному етапі треба підгружати тільки ці документи: 1. Schedule 4:economic Classes Provincial Nominees 2. Checklist: Provincial Nominee Class 3. Travel documents and passports 4. Confirmation of Nomination 5. Police certificates and clearances 6. Photo(s) 7. Birth Certificates 8. Proof of payment 9. Consent and declaration Чи ще й ті які є зі списку Additional Supporting Documents?
-
Цікаво ваш випадок це виключення чи так система працює
-
Мій майже 6 йшов
-
А підкажіть будь ласка строк доставки паспорта без dhl пише від 3 міс Що статистика каже? Скільки вій йде? Бо більше 3 міс це й рік