Імміграція до Манітоби
-
CRA має наувазі, що якщо він приїде жити до Канади, то маєте повідомити їх про це.
-
багато пишуть, що запитують додатково. вирішила одразу додати.
-
Треба буде як доходи за два попередніх роки до Канади, так і в поточному році, коли він прибуде до Канади.
-
Щиро дякую Дмитро . А то я подумала що треба перекласти виписки по рахунку з банку України, бо не зрозуміла з тим доходом . А то виходить цього не потрібно, тільки просто лист , напевно про дохід за попередній рік чи вже той що в Канаді буде , який заробить за перші місяці ?
-
Ви зможете просто зателефонувати до податкової або відіслати лист, де вкажете ту інформацію
-
Наскільки я зрозуміла то потрібно все подавати максимально, але якщо ви не подали то чекайте від офіцера повідомлення , якщо йому щось не буде зрозуміло то зробить запит на cv
-
А на етапі подачі заявки треба CV подавати? Я думала тільки якщо запросять...
-
@western9 Підкажіть, будь ласка, якщо мала державну службу 7 місяці, а ще 3 місяці працювала не на державній службі але при міністерстві, це рахувати як державну службу на федеральному етапі чи ні. Працювала більше 20 років тому Дякую
-
Зрозумів
-
При подачі на ПР там є можливість додати різні документи. В тому числі ваш лист з роботи, пейстаби тощо
-
#timeline MPNP Nomination Dec 12 2023 – CELPIP Jan 24 2024 – EOI (SWM) Jan 30 2024 – LAA Feb 10 2024– Submitted / Received Aug 17 2024 – Sep17 -- In process Sep 18 2024 – Completed Sep 20 2024 – Nomination (SWM)
-
Куди добавити? IRCC?
-
Там після заповнення всієї аплікації є вибір оплати біометрії зараз ( разом з заявк) чи потім
-
Додати новий employment verification letter, paystubs за останні 3 місяці, так інші робили
-
Дякую 🙌
-
Ось відповідь MPNP t.me/uccmb/228430
-
І що робити в такому випадку ? Просто далі подаватись на федеральний етап ?
-
У десятка людей було таке.
-
В мене так само … і бачила, що багато людей вище писали про таку ж ситуацію
-
Всім привіт 🙋♀️ отримали номінацію сьогодні 🥳 , подавалися 24 лютого 2024. Подавалися по SWM ,але номінація по SWO. Це ок ? В когось так було ?
22 Jan 2023, 05:40
187254/234013
3 minutes ago