Імміграція до Манітоби
-
Рівно 180 днів, щоб подати аплікацію.
-
Через IRCC webform, там вказуйте причину.
-
Дякую)
-
6 міс
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, після отримання номінації скільки дають часу щоб податися на федеральний етап?
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка якщо засабмітили на федеральний, але депенданс не вказували що іммігрує (батько не давав дозвіл) Чи можна її зараз під час розгляду ще не отримали АОР додати в всі необхідні документи. Пане @western9, пане Dmytro допоможіть будь ласка
-
Я вроді подивилась 575 та біо. Це при подачі заявки.Але не впевнена
-
Я вам зараз точно не скажу, там щось було 1350 за особу, але ж там сума наче змінилась, треба перевірити на сайті актуальну інформацію
-
Мені здається що до дати, яка зазначена у аплікації
-
Я ж і кажу, має бути закладена можливість компенсувати це все безболісно
-
Ірина, підскажіть скільки ви сплачували за подачу воззʼєднання ? Щоб не забула нічого і не помилилася. Дякую
-
Це якось сильно по-українськи уже 😁
-
Якщо у даній схемі є людина із ПР або громадянин, то там ще штрафи до $100К
-
Інтервʼю мають оплачуватись додатково в цій угоді, на випадок розкриття схеми і депортації за це контрактом має бути передбачена компенсація у вигляді вілли на Сардинії 😁
-
Можна і так, і так. Взагалі то до живий підпис краще 😁
-
Швидше за все так.
-
Підкажіть будь-ласка, для супруга, який не імігрує зі мною, на федеральний етап Schedule A and Additional family information form заповнювати в pdf і додавати відразу при подачі?
-
З дати коли вам узгодять продовження
-
Доброго дня. Будь-ласка, чи можете відповісти на таке запитання: Ворк Перміт продовжуть із дати розгляду заявки, чи із березня місяця коли ми подали заявку?
-
Хтось знає, що робити, якщо хочеш виправити форми до AOR? Як я зробила : завантажила свою ж з свого файлу (заповнену) та зробила там зміни, змінила дату та поставила електронний підпис. Чи правильної процедури я дотримуюсь? Чи треба було роздрукувати та підписувати,та сканувати потім?
22 Jan 2023, 05:40
187528/231003
10 minutes ago