Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
так! інакше потім будете чекати довго і нудно
-
Доброго дня! При подачі на федеральний етап чи потрібно одразу оплачувати здачу біометрії?
-
ок, тоді наш червень ще чекає🙃
-
4 місяці зараз. Обробляють 18-19 травня
-
скажіть, будь ласка, хто отримав АОР нещодавно і скільки ви чекали? цікаво орієнтуватися, бо уже третій місяць чекаємо
-
Я думав що оплатив , і відправив їм після АОR, виявилось що ні,зробив повторно оплату і на цей раз пройшла . Якщо коротко ,то через біометрію у мене вже пішов третій місяць очікування листа на її здачу . Я натупив просто . Тому краще оплачуйте її ,коли платити за заявку .
-
t.me/uccmb/226484
-
Дякую щиро. 1520 здається за людину,а біометрія не знаю,то мабуть на двох буде 3300 не менше...
-
Коли будете проводити оплату за заявку, там же виберете пункт - додати оплату біометрії, і однією сумою за все заплатите (на двох 3200+ cad виходить). І цю одну квитанцію потім додасте в заявку на ПР
-
Ви коли сплачуєте можете одразу сплатити за біометрію. Там буде одна квітанція
-
Вибачте, але питання,на сайті де ми сабмітимо федеральний то треба завантажити квітацію про оплату, і там можна додати ще й біометрію - чи це якось окремо ? Шось не зрозумів. Дякую
-
Коли оплачуєте заявку за ПР, тоді ж додати туди оплату за біометрію.
-
@banofbot
-
Розкажіть в деталях будь ласка, коли оплачувати? Як тільки засабмітили на федеральний, чи як?
-
Не забувайте оплачувати біометрію наперед . Не будьте як я 🤣
-
@banofbot
-
Березневих вже почали розглядати, грудневі вже з номінаціями. Краса) Час Х для квітневих наближається)) Вітаю всіх, хто отримав номінацію і бажаю всім легкої еміграції)
-
Можна, якщо той самий або вищий TEER та NOC, і не менша заробітна плата. Повідомити через IRCC webform та MPMP webform
-
Підкажіть будь ласка коли можна міняти роботу, якщо тільки подалися на федеральний минулого місяця? Номінацію отримали сво, але подавалися по свм, провінція відповіді не надала по цьому питанню.
22 Jan 2023, 05:40
187630/229665
5 minutes ago