Імміграція до Манітоби
-
Я думав що оплатив , і відправив їм після АОR, виявилось що ні,зробив повторно оплату і на цей раз пройшла . Якщо коротко ,то через біометрію у мене вже пішов третій місяць очікування листа на її здачу . Я натупив просто . Тому краще оплачуйте її ,коли платити за заявку .
-
t.me/uccmb/226484
-
Дякую щиро. 1520 здається за людину,а біометрія не знаю,то мабуть на двох буде 3300 не менше...
-
Коли будете проводити оплату за заявку, там же виберете пункт - додати оплату біометрії, і однією сумою за все заплатите (на двох 3200+ cad виходить). І цю одну квитанцію потім додасте в заявку на ПР
-
Ви коли сплачуєте можете одразу сплатити за біометрію. Там буде одна квітанція
-
Вибачте, але питання,на сайті де ми сабмітимо федеральний то треба завантажити квітацію про оплату, і там можна додати ще й біометрію - чи це якось окремо ? Шось не зрозумів. Дякую
-
Коли оплачуєте заявку за ПР, тоді ж додати туди оплату за біометрію.
-
@banofbot
-
Розкажіть в деталях будь ласка, коли оплачувати? Як тільки засабмітили на федеральний, чи як?
-
Не забувайте оплачувати біометрію наперед . Не будьте як я 🤣
-
@banofbot
-
Березневих вже почали розглядати, грудневі вже з номінаціями. Краса) Час Х для квітневих наближається)) Вітаю всіх, хто отримав номінацію і бажаю всім легкої еміграції)
-
Можна, якщо той самий або вищий TEER та NOC, і не менша заробітна плата. Повідомити через IRCC webform та MPMP webform
-
Підкажіть будь ласка коли можна міняти роботу, якщо тільки подалися на федеральний минулого місяця? Номінацію отримали сво, але подавалися по свм, провінція відповіді не надала по цьому питанню.
-
Дякую! Сподіваюся отримаємо з дня на день той документ.
-
На мою думку краще зараз додати і якщо щось то з вами звʼяжеться офіцер, в мене була похожа ситуація. Головне що той самий роботодавець.
-
В закріплених є відео
-
Той самий Питання в тому чи все буде ок якщо ми додамо заявку під час її розгляду Чи варто таке робити чи не додавати поки іде розгляд?
-
В одному файлі
-
Якщо той самий роботодавець то не буде проблем
22 Jan 2023, 05:40
187636/231260
33 minutes ago