Імміграція до Манітоби
-
Хочу уточнити по своій інформації!Оскільки вони були тут в минулому році, то дитині дали sp на 2 роки, а не на три! Хоч паспорт був новий, і віза в ньому нова на 3 роки!
-
Дякую. Тиждень
-
Дуже дякую
-
Супер! Вітаю! Дуже швидко
-
#timeline nomination Отримав сьогодні номінацію. 13.05.2024 подався 10.09.2024 ін процесс 18.09.2024 отримав To be continued… 😏
-
Можна мати два діючі паспорти. Наступні слоти 1 жовтня о 18 по Торонто.
-
О, вітаю! Наскільки я пам'ятаю, то ви в квітні подали документи. Досить швидко отримали. А ви панікували тут у чаті, що капець, нічого не встигну) Половину шляху вже пройшли.
-
Дякую, попробую зловити слоти
-
Так, ви можете податись зі старим паспортом і паралельно робити новий, щоб не гаяти час
-
Ви не встигнете за рік пройти весь процес. Але за два місяці до закінчення паспорт можна продовжити..
-
Кароче тре малому робити новий паспорт походу там рік і 2 місяці лишилось
-
Якщо ви подаєтесь разом - з цією довідкою можете отримати меньше дозапитів.
-
На етапі 1 кроку, еплаятись тільки буду на провінційну
-
Вам потрібно мати діючий паспорт на протязі всього процесу ПР. Ви на якому етапі?
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка чи обовʼязково робити Declaration of common law relationship ? Заявка Express of interest вже подана, переживаємо бо не зробили цю довідку , а так всі докази є що прилетіли разом сюди, договір на квартиру, спільні рахунки і такс цього року подавали вдвох. Скажіть будь ласка чи потрібно🙏🏻
-
Скажіть будьласка а якщо в дитини ще рік паспорта залишилось а ми тільки будем подаватись на пр, ми не зможем так? Потрібно мінімум 2 роки паспорта?
-
Ставлять мінімальний строк паспорту та воре перміту, якщо ви зробили новий паспорт - подавайте на новий перміт і потім можна поставити візу. В закріплених є відео по візі, там, здається, це також проговорюється
-
Я от не розумію на який термін можуть поставити візу у нові паспорти , бо ставили на термін дії паспорту , а тепер як?
-
Точно ні , бо ще навіть номінації немає . Що порадите робити п. Дмитро? Бо то і в дітей таке саме з паспортами .
-
Якщо ви отримаєте ПР за цей срок..
22 Jan 2023, 05:40
187706/229886
5 minutes ago