Імміграція до Манітоби
-
Просто офіцер добрий попався. За таке могли надати відмову через невиконання критеріїв програми.
-
То добре, читала раніше в чаті, що за таке давали відмови
-
Може врахувався факт що в мене в джоб офері 40 г на тиждень написано, а не 30, і по годинно піроку «раніше» ніж календарні.
-
Цікаво, ви засабмітити ЕОІ раніше, ніж проробили 6 місяців і вам нічого за це не було. 🤔
-
Дякую
-
Будь-який Steples. Поставлять печатку, інформацію про людину допишете самі. Попросіть одразу і цифрову фотографію для карток на майбутнє. Потім відскануєте з двох сторін та об'єднаєте в 1 файл.
-
Допишіть з цього питання або explanation letter, або в резюме включіть цей пункт. Має сенс пояснити офіцеру, що ви не спілкуєтесь з батьком і не плануєте в майбутньому спонсорувати його для імміграції
-
Фотографії робить Волмарт, ставить печатку
-
Так, для аплікації на ПР вже. Однак, особливого сенсу замовляти до року немає. Хіба буде десь рік і понад цей час, то тоді можна вже отримати трохи більше інформації.
-
Погугліть тут про чату
-
Я робила Стейплс, Ріджент. Не рекомендую
-
Підкажіть будь ласка в якій фотостудії ви робили фото?
-
На друковані печатку вони поставили, я дату народження, імʼя та прізвище
-
А адресу фотостудії писали?
-
Я завантажувала і так, і так. Ні, підписана обовʼязково.
-
Ви подали EOI до офіційних 6 місяців? Не дочекавшись 4 дні?
-
Підкажіть будь ласка по фотографії на ПР. Я правильно розумію що фотографія повинна бути в друкованому виді, підписана на зворотній стороні потім відсканована і завантажена? Чи можна загрузити зразу в цифровому форматі, без друкування і підписів на звороті?
-
Мені прийшло ЛЛА за СВО, але коштів не було. Номінацію отримала минулого місяця за СВМ.
-
Тому що мислення не змінилося. Як було в Україні в Канаді не буде. Чесність - запорука міцного сну.
-
Супер!) Ще один лютневий кейс) Квітень все ближче)
22 Jan 2023, 05:40
187744/235131
about an hour ago