Імміграція до Манітоби
-
Ні, я вʼїхала в Канаду не по CUAET. В мене був work permit без обмежень і я не здавала медкомісію по приїзду. Я здала її по запросу вже на федеральному етапі і зараз новий запрос.
-
Сьогодні також написали про 1 відмову та 1 PFL на етапі номінації. SWO - Фактор 3 не підтвердили документально. Офіцер ще раз попросив надати довідку від роботодавця та виписку з банку з України, де клеймили кошти. Фіктивні довідки виявилия. Був запит до головного банку в Україні від посольства Канади. Кошти не підтверджено. Роботодавця також не підтвердили. PFL, SWM – диплом про освіту бакалавра викликав питання, також не було додатку до диплому. Попросили ще раз надати свіжі переклади та завірити оригінали нотаріально. Диплом із якогось приватного вузу, якого вже не існує в Україні. Деталей не знаю.
-
В мене теж зарахована. Та якщо ви подивитесь, термін її придатності 1 рік. То ж запросили по новому.
-
Я на федеральному з 06.05.2023 року. На запит від member of Parliament вони відповіли що кейс визнан non-routine. За весь цей час жодного дозапиту, тільки медкомісія. І тільки два тижні тому вони запросили по чоловіку ще одну медкомісію, бо та вже прострочена. Моя і дітей теж простроченні, але ми проходили у Канаді, а чоловік в Україні.
-
#timeline SWM, Educational Assistant, 710 балів 12.08.2023 – Expression of Interest 24.08.2023 – Отримала LAA (Letter of Advice to Apply) 04.09.2023 – Подала заявку на номінацію 12.12.2023 – Номінація від провінції 07.01.2024 – Подала заявку на PR 04.04.2024 – AOR, запит на біометрію та довідку з Німеччини. 30 днів. 24.04.2024 – Дзвінок офіцера IRCC підвердити роботодовця та обовязки. Попросив надіслати резюме про досвід роботи та навчання. 25.04.2024 – Біометрія 21.05.2024 –medical exam запит 27.05.2024 – Зарахували новий мед екзамен 21.05.2024 – запит на оновлення документів (IMM5406) 07.06.2024 – Запит додаткових документів для дитини, dependent, який не іммігрує, заповнення декларації про відому ід майбутнього спонсорства. 12.08.2024 – Final Decision 16.08.2024 – Portal 1 02.09.2024 – Portal 2 06.09.2024 – Отримали PR
-
Доброго дня. Сьогодні статус розгляду моєї заявки по MPNP змінився на assesment complete. Хто знає як довго приблизно чекати на лист з номінацією?
-
Не хочу лякати, але в мене все пройдено окрім секьюріті було 13 чи 14 місяців. І тільки пару тижнів тому у колл центрі підтвердили що нарешті воно completed. А так - майже 15 місяців тиша, жодного ноутсу або concern. У колл центрі теж просто казали - все добре, чекайте.
-
Які гарні новини. У нас теж була змінена, бо строк дії вийшов
-
Доброго дня, можливо хтось зможе допомогти, буду дуже вдячна! Мої батьки давно розлучені, багато років не спілкуємось з батьком (батьківських прав його не лишали), і наразі я не знаю де він проживає, його пошту і т.д. Підкажіть будь ласка, як правильно заповнити по ньому данні (адреса проживання, пошта) ?