Імміграція до Манітоби
-
Не хочу лякати, але в мене все пройдено окрім секьюріті було 13 чи 14 місяців. І тільки пару тижнів тому у колл центрі підтвердили що нарешті воно completed. А так - майже 15 місяців тиша, жодного ноутсу або concern. У колл центрі теж просто казали - все добре, чекайте.
-
А що тут неможливого? Це в ваших інтересах. Виконувати умови - це працювати на того самого роботодавця. Хочете міняти роботу - погоджуєте з МПНП і даєте знати IRCC. Все просто.
-
Як за цей період можливо виконувати умови SWM?
-
Ніяких. Пришвидшити неможливо. Вони мусять все перевірити В notes десь на 30-40 сторінці є коментарі до кейсу. Якщо у вас звичайний кейс, то будьте готові чекати десь до року. Якщо складний, то до 2-3 років
-
Які гарні новини. У нас теж була змінена, бо строк дії вийшов
-
Гайз, можливо є люди, які теж застрягли на федеральному. Здали біометрію у березні- на тому все. Дзвінки в IRCC не дають жодного результату, трекер не оновлюється. GCMS notes теж багато чого не показує. Які можливі дії? Дякую
-
Unknown вас чим не влаштовує?
-
Доброго дня, можливо хтось зможе допомогти, буду дуже вдячна! Мої батьки давно розлучені, багато років не спілкуємось з батьком (батьківських прав його не лишали), і наразі я не знаю де він проживає, його пошту і т.д. Підкажіть будь ласка, як правильно заповнити по ньому данні (адреса проживання, пошта) ?
-
Це ви в сепрні платили так? Бо я теж, але поки тиша😂
-
Ви вже на федеральному?
-
кредитка,до речі, була змінена в процесі, рахунок той самий залишився, якщо хтось переживає
-
нам повернули 500$ сьогодні 🙂↔️💸через 1 рік і 2 місяці після оплати провінційного етапу !
-
Вітаю ✋ Статус змінився на Assessment in process , сабміт був 19.02
-
Так
-
А дітям теж треба робити ( дитина 5 років)?
-
коли подаєте заявку
-
Доброго дня. Підкажіть на федеральному етапі коли потрібно завантажити фото аплікантів? Коли оплаяуєшь відправляєш аплікацію ?
-
Я ще з березня чекаю :(
-
FYI Сьогодні отримала повернення коштів за подачу на номінацію. Подавала заявку на початку серпня 2023
-
Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
187821/237109
34 minutes ago