Імміграція до Манітоби
-
Трохи терпіння і прийде ваша номінація.Можливо тиждень або трохи більше
-
Бо ті хто оновив дані в Резерв+ перші отримають відмови та поїдуть додому. Так як Україна має дані про них і де їх шукати. Прийде Канаді повідомлення що у їх в країні знаходиться ухилянт. І все, прощавай PR. Чим менше знає український режим про тебе, тим краще.
-
О, нагадав випадок з минулого тижня. Нагадуємо всім, що номінація провінції - Letter of Approval - це НЕ є постійне резидентство (ПР) Канади. Минулого тижня до однієї українсько-канадської організації прийшли люди, які думали, що отримання номінації - це ПР. Номінацію отримали півроку тому. Нічого не робили, бо їм "хтось сказав, що це ПР". Через нерозуміння процесу, вони були впевнені, що це все і проігнорували терміни своїх ворк пермітів та паспортів. Вони чекали вже на пр-картки. Через слабке знання мови, вони не розібралися в процесі. Прийшли за допомогою, "як пришвидшити отримати пр-картки". Ці люди не тільки будуть починати з нуля, а й спершу вирішувати проблеми зі своїми документами. Номінація провінції не змінює ваш імміграційний статус. Це не є юридичний документ, на підставі якого можна жити в Канаді. Після отримання номінації провінції, ви маєте підставу податись на постійне резидентство в Канаді. Це аплікація до федерального уряду.
-
Ми 4 теж Received 😔
-
Поділіться досвідом хто подавався по swm не маючи необхідної суми на рахунку, і отримав номінацію через swo спецвибірку. Як далі на федеральному рівні з номінацією swo без необхідної суми ?
-
Це мій біль. Моя мама вже майже 2,5 роки чекає на схвалення візи по програмі CUAET через відсутність військово квитка, бо працювала бухгалтером! пару років в одній державній установі. Офіцер 2 рази надсилав запит, 2 рази надавала відповідь, навіть довідку додавали з тієї держ установи замість військового квитка. Потім отримали запит на CV (треба було описати чим моя мама займалась починаючи з 18 років🤪) вже пішов третій місяць, як відправили CV, чекаємо…
-
У вас мінявся статус?
-
Рандом рандомний)
-
Нажаль ні
-
Трохи вище відповіли вже