Імміграція до Манітоби
-
"Доброго дня. В мене така ситуація. Моєму тату відхилили кует по закону 41(а) . Що це за закон не можу знайти? І був запит на військовий квиток, якого в нього не було. То зараз є тимчасовий вийськовий, зробив. Це можна дати на перерозгляд, додавши додаткові дані?"
-
Пане Dmytro почитайте Конституцію України. Закони України поширюються виключно на території України і на населення України. Ви не на території України і не є населенням України. Не приписуйте собі і іншим юридично нікчемні вимоги ! Проконсультуйтесь в любого юриста по міжнародному праву.
-
Ви документи додаєте одразу всі. Немає такого, що поступово завантажуєте. Подали всю інформацію і чекаєте, поки IRCC всю вашу інформацію обробить і вишле вам всі АОР, портали і тд
-
Якщо ви є громадянином України, який знаходиться тимчасово за кордоном, це не означає, що ви можете повністю ігнорувати законодавство України. Інформування про закони відбувається також і через електронно через офіційні ресурси. Якщо закон надруковано в "Голосі України", то це не означає, що його всім треба прочитати. Факт опублікування означає, що є закон, який потрібно виконувати.
-
А звідки інформація, що буде відмова в ПР якщо не оновити резерв?
-
Наскільки я чув, сума штрафу щей подвоюється якщо вчасно не заплатити
-
Тобто якщо взагалі не оновити , штрафу не буде?:)
-
Звісно будуть . У них буде не тількі ваші дані ,але і дати коли ви оновили . Неадекватні штрафи в розмірі 17-25 тисяч (для українськіх реалій,війна,села ,поганий інтернет,відсутність смартфонів і інші причини їх не хвилюють,але можно оскаржити ) , ось що треба знати . 🥴 Але це не точно , кажуть що на оскарження штрафу 10 днів 😬 Але пані Гарбуз каже що це буде не автоматично ,а протягом 3 місяців після виявлення .
-
Вибачте пане Dmytro, закони України поширюються на території України на всіх мешканців України. Інформування населення України про нові закони відбувається шляхом розповсюдження інформації в державних газетах таких як Голос України і т.д. На гормадян України які перебувають за межами України поширюють закони тієї країни де вони законно перебувають. Як приклад, ви ж не їздите на авто в Канаді по українським правилам дорожнього руху !