Імміграція до Манітоби
-
ми виїхали сюди завдяки українській діаспорі. Без підтримки української діаспори тут ми б сюди не приїхали – це правда. але просто наш паспорт в Україні не допоміг би нам, на жаль, і ми всі були б закриті з нашими дітьми під ракетами. і писати, що люди ось тут добре живуть, а там вмирають - це ретравмування тих, хто виїхав з Херсона та Маріуполя, хто бачив увесь цей жах, це несправедливо по відношенню до них,вони це вiдчувають та реагують гостро на такi питання, ніхто з українців тут не спить спокійно. Тому потрібно підтримувати один одного, інакше не впораємося, і намагатися берегти свої серця та нерви. Найбільше досягнення для людей - це вижити і щоб вижили наші діти, і не забули, що вони українці. Щиро Ваша, поня п.с. мiй меседж не по темi чату
-
так, все сьогодні) але у всіх по-різному, наскільки я знаю
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/559-2024-п#Text 2. Установити, що військово-облікові документи, оформлені до набрання чинності цією постановою, вважаються дійсними на всій території України до видачі військово-облікового документа нового зразка. Тобто якщо людина ще не отримали нових документів до постанови ,то старі вважаються чинними . Чи я щось не так зрозумів ?
-
Хто має ід паспорт України. Ви перекладали та додавали вкладиш, той що друкували на а4 до паспорту? Чи самої карти буде достатньо?
-
А ви лист отримали сьогодні, і статут сьогодні змінився? Цікаво, тому що мій статут сьогодні змінився, коли лист буде цікаво
-
Всі самі найбільші націоналісти та патріоти України мають паспорти Канади,USA та інших гарно розвинутих країн.Щось тут не чисто ?🤔 Я люблю своїх людей,українці найкращі,а тих хто при владі пішли ви …..
-
то трохи сарказму про докладання зусиль тим, хто у Канаді мучиться заради майбутнього громадянства, аби забути про українське (хоча воно не зникне) бо для Канади треба мати рівень мінімум CLB4,здавати екзамен потрібно... а там - прочитати написаних пару речень, аби доказати, що вмієш читати, та зовсім примітивна бесіда, аби доказати, що знаєш мову 😅
-
Мда, іноді і такий треш можна почути. 😑
-
Я знав одного іноземця, котрий казав мені що українці мають дякувати Росії. По типу якби Росія не напала то українцям не відкрили б двері так широко у інші країни.
-
бо статус "у розшуку" зовсім не про те, що думки думають))) і все дуже просто зробити багато хто просто боїться...от і все...і боїться у тому признатися...а тому й починають огризатися)) бо ті, у кого все легально - ті спокійні
-
Господи, це сталося!!! Нарешті отримала номінацію, рівно через рік як подалася 🎉🎉🎉 18 вересня 2023 - подавалася на номінацію по SWM 16 червня 2024 - assessment in process 18 вересня 2024 - assessment complete і лист, що я отримала номінацію😊 Бажаю і вам найшвидшого отримання номінацій і PR!
-
головне, що саме за підтримки української спільноти у Канаді розроблена програма, завдяки котрій люди прилетіли у цю саму Канаду...використовуючи той самий ненависний український паспорт... їй богу, аби просто отримати інше громадянство є набагато швидша процедура у іншій країні...там достатньо просто легально прожити 2 роки - і подавай документи на громадянство, і вже перші українці у цьому році подались (але є величезний мінус, треба мати мову на тому рівні, аби відповісти на свої анкетні дані та трохи про своє життя та побут у цій країні)
-
Ну власне що так. Послідовність подій ще не означає, що це була причина.
-
Щоправда він в Україні і його спакували в бус але все таки після обновлення данних. 😅
-
В мене друга забрали у військо після того як той оновив данні.