Імміграція до Манітоби
-
t.me/lachentyt/44989 Ось все що потрібно знати. Хтось життя віддає, а хтось бабки робить.
-
Рано чи пізно IRCC буде вимагати військово-обліковий документ від українців. Уряд України вже почав переговори із усіма країнами, де прийняли українців. Тому будьте готові до таких запитів. Останній закон про мобілізацію чітко каже оновити дані тих, хто був знятий з обліку та тих, хто є на обліку. Як вам діяти у разі запиту від IRCC, то вам особисто вирішувати. Але будьте готові до відмову ПР також, такі кейси вже є, просто про такі кейси тут не пишуть відкрито.
-
Тут ніхто нікого не обвинувачує Просто є два варіанти 1) люди які мають резер+ і діляться досвідом 2) які не мають його і теж діляться досвідом
-
Резерв+ з законністю перетину кордону нічо спільного не має. Ви можете стояти на обліку, вчора пройти ВЛК, а на завтра вже бути на іншому березі Тиси. Вже тут писали люди, які у 19му чи 20му році проходили ВЛК, і оновлювали свої дані в ТЦК, а зара виявляється приїдьте до нас. Той самий прикол у мого друга. На село повістки приходять, дані оновив, але даних не знайдено, прийдіть. То кому ж тоді повістки на село приходили, якшо даних нема? Тому резерв, це виключно лотерея. Те що вам з Дмитром повезло, не означає нічого. І ціна того що у вас після оновлення не було б інформації, була б мінімальна, а всі інші без ПР і громадянства, поїдуть додому 🤷♂️ Так шо «отака фігня малята»
-
Я розумію це, але як це все стосується суті?
-
І будучи в Канаді розповідаєте що в кому робити 🤡
-
Я не буду продовжувати срач, але вже не можу це лицемірство бачити. Жінки та громадяни Канади розповідають українським чоловікам про їх обов'язки. Жінок теж беруть до лав. Розпоряджайтесь своїм життям, а іншим ви його не давали. Як і держава, щоб його забирати.
-
Так я вже на шляху, чекаю
-
Цікаво було б послухати вашу риторику щодо обмежень, якщо ви б були чоловіком на території України