Імміграція до Манітоби
-
Цікаво було б послухати вашу риторику щодо обмежень, якщо ви б були чоловіком на території України
-
Не забувайте, що в Україні війна, і це є обставиною, що дає право Україні в особі її законодавчих органів обмежувати права на час воєнного стану. Всі спокійно тут сидять у Канаді, а наші хлопці хоронять щодня своїх побратимів. Звісно, ніхто вмирати не хоче, то хоча б сиділи би спокійно.
-
Як тільки з'явиться можливість його замінити, я залюбки не буду більше ніколи їм користуватись. Але і від громадянства відмовитись - не відмовитися, бо тупо не розглядаються заяви на вихід. Так і живемо 👍
-
Ну тоді за вашою логікою чого ви користуєтесь паспортом України, який є її власністю? Права і обовʼязки є для всіх, незалежно від ваших «хотєлок». Не знання законів не звільняє вас від відповідальності. І перш за все, ви громадянин України, навіть знаходячись у Канаді, і тільки завдяки Україні за її документам ви тут.
-
таке саме, чоловік не служив, дані оновили в Резерв+ і підтягнувся адрес в Україні і за 48 год підтягнуло адрес в Канаді, виїхав офіційно через кордон під час війни.
-
Доброго дня. Вибачте що турбую. Мабуть ці питання вже задавали але хочу впевнитися. Пане @western9 підкажіть будь ласка: працюю у Вініпезі в Акватіка Сінхро Клаб. Почала працювати5 грудня 2023 року, згідно контракту пропрацювала до 15 червня а потім діти пішли на літні канікули і я знов підписала контракт і зараз продовжую працювати на посаді тренера фул тайм (30 годин на тиждень). У контракті написано що після наступної літньої перерви мій контракт буде продовжено і надалі на сезон 2025-26. Я хочу податися на Манітоба Скіллд Воркер.Чи підійде мій контракт для отримання ПР?
-
Робили через посольство Чехії в Вінніпезі