Імміграція до Манітоби
-
А що саме military record? Військовий квиток? Бо я його не маю, я маю тільки приписне і те яке просрочене на 4 роки
-
Вони понароблювали цих приложух резевер + оберiг це все для для того шоб заблокувати іміграцію для тих хто закордоном и унеможливити існування. Хто реально має якись досвід з цим и робив це все і немає проблем по сьогодні зі штрафами та іншим дайте трошки інфи. Я не знаю не одного хто робив шось в тіх приложухах . Також тема паспорта хтось каже ви можете в оберіг обновиться и буде паспорт хтось каже шо це все провокація. Я не бачу кейсів реальних людей молодих хто легально перетнув кордон и робив всі ці діі з резервом і так далі . Якщо хто шо може підскажіть то буде інфа всім дякую
-
Підскажіть будь ласка. Якщо нічого немає і ніколи на обліку не був, є сенс одразу додавати LOE?
-
Скажіть будь ласка чи хтось володіє інформацією якщо чоловік аплікант отримує PR і вся сім'я його яку він вписав автоматично має підтримку провінції чи зможу наприклад я жінка маючи підтримку PR через чоловіка податись на громадянство?)
-
Тобто якщо я маю тільки приписне, переклав і додав його до аплікації, це може не спрацювати?
-
Чи можна затвердити переклад приписного в immigration center?
-
А його обов'язко підгружати?
-
22 February
-
Кому цікаво, 10 травня подав на номінацію, 2 вересня ін процес, 18 вересня компліт, всім успіхів!
-
А коли подавали?
-
12 sep. in process 18 sep. complete
-
Дякую , наступне питанячко чи мав хто проблеми з милитари рекорд якщо э тільки копія приписного ?