Імміграція до Манітоби
-
Дякую , наступне питанячко чи мав хто проблеми з милитари рекорд якщо э тільки копія приписного ?
-
Підскажіть плиз потрібно Wes апрув для диплома на федеральному этапis чи базовий переклад буде ок? Якщо диплома оригинала нема а тільки завірена копія з перекладом
-
Пару годин чи декілька тижнів. У всіх по-різному
-
Пошук по чату слово Чехія видає ось це: [email protected] Написати їм, домовитися про аппойнтмент Приїхати за адресою Terracon Place 5. З собою мати закордонний паспорт. Заповнити форму на отримання довідки разом з Консулом. Це безкоштовно. Отримати від Консула адресу, за якою цю форму треба надіслати до амбасади у Торонто. Поїхати до відділення пошти, купити два конверти XpressPost (по 27 баксів). У великий покласти форму, і менший конверт. Відправити за адресою. Чекати, доки на імейл амбасада надішле посилання на онлайн оплату оформлення довідки (200 корун) Після оплати, відписуєте амбасаді, що все заплатили. Отримуєте довідку поштою. *** Триває це все від двох тижнів до місяця. *** Чехія, довідка, справка, несудимість, оформлення
-
То форма 5406, а не 5604 😂 5604 не багатьом треба, а 5406 всім) В мене стоїть моя пошта і дружини, а у батьків пусті поля)
-
Дякую) Знайшов це 5406) Бо я шось вчора шукав 5604 і ніяк не знайшов її 😅
-
Шось я взагалі нічого не розумію( Де ці всі пошти родичам вказувати? Я взагалі не памʼятаю такого в заявці 😔 Знайшов 😂