Імміграція до Манітоби
-
А який правильний?
-
А на яких ресурсах самостійно навчалися?
-
Доброго здоров'я, шановне товариство. Чи є у когось інформація щодо роботи в системі виконання покарань? Маю профільну українську освіту, але розумію, що мій диплом і кращому випадку після WES дозволить хіба що деякі предмети зарахувати.
-
Відволікся на пару годин, все поїхали не туди. Переносить вже пізно. Буду просто видаляти, тільки потім хай не жаліються.
-
В Україні працював на різних керівних посадах, мав досвід у керуванні проектів. Останні кілька років в Україні фактично виступав як business owner білінговиг систем, CRM тощо. Працював з ІТ департаментом над вимогами тощо. Крім того, мав невеликий досвід у веб-дизайні. Коли приїхав до Канади, то зрозумів, що гроші реально можна заробити або в ІТ або в sales. Оскільки реально півжиття провів у тих sales під різним соусом та виконуючи різні ролі, зрозумів, що хочу реально відпочити від тієї сфери. Почав шукати як ввійти в ІТ. Знайшов сертифікацію PMP і почав процес навчання самостійно. При цьому працював фултайм і ще вечорами ходив на бізнес англійську у коледжі. Розвивав ІТ знання різних систем та продуктів, scrum/agile за цей час також. Реально вчився по 3-4 години після роботи та коледжу. Після здачі екзамену та отримання сертифікату почав активно шукати роботу в ІТ project management. Паралельно вчив cloud infrastructure. Це все помогло отримати роботу мрії на той час. Самостійне навчання на сертифікацію зайняло 3-4 місяці і $1К, такий же курс в red river college від $5-6К на два симестри.
-
Добре ,щиро дякую за відповідь .Завтра зателефоную знову )Ще раз дякую.
-
В дітей є окремі visa records ,я вже всі чати перечитала ,і такого знайти теж не можу
-
Так ,в Manitoba health card діти вказані ,пробувала заповнити аплікацію на допомогу на дітей ,вона не проходила ,звернулась на гарячу лінію,там сказали змінити адресу проживання дітям,тому що вона ще українська ,і це через це допомога не може прийти ,я також не дуже зрозуміла де це зробити