Імміграція до Манітоби
-
друзі, хто не одразу платив біо, чи нагадували ви про себе після сплати біо? Бо читала, що у деяких неодразу проходила оплата, чи треба це перевіряти (дзвонити їм/писати), чи просто чекати коли пришлють запит на біо?
-
Так, можете через family reunification for Ukrainians, якщо відповідаєте умовам.
-
Тільки що повернули 500$, нікуди не писала. Подавалась на номінацію в кінці Липня 2023, получила номінацію в кінці березня 2024.
-
Робите таку ж табличку в Word чи Excel, заповнюйте в ней все, що не влізло в основну, називаєте також, як форма і щось типу ...-additional, і додаєте разом з формою.
-
Невідомо, що швидше. Як на мене, ви зможете змінювати роботу та робити, що хочете, якщо подастесь по воззʼєднанню сімʼї одразу на федеральний етап. А далі - ваше рішення
-
Доброго дня Моя донька отримала ПР(cuaet, sw). Я наразі в процессі очікування номінації. ( тільки 3 міс). Чи можу я податися по програмі воззʼєднання сімʼї ? Чи краще вже чекати по цій програмі?дякую заздалегідь
-
Теж так думаю) щоб не сказали, що за нетерпляча 😂
-
Очікування між порталами до місяця - це норма То ж можна і почекати
-
Теж чекаю цей портал 2 капець То писати чи не, не знаю😂
-
Добрий день Підкажіть будь ласка, прийшов дозапит на виправлення помилки в формі 5669. Форму скачала, Акробат оновила та не можу добавити рядки в таблиці. Як хто вирішував це питання?
-
це використовувати другий спосіб, правильно?
-
Шаблони листів у закріплених повідомленнях
-
чи є сенс писати комусь на емейл, щоб пришвидшити отримання портал 2? 🙃 і чи хтось пробував?
-
Вітаю. Також таке чекаю😊. А яка програма? Сво чи свм
-
Радію що хоч якісь оновлення, з просто ресівд ще гірше отримувати задоволення)
-
Вам прийде! Не переживайте) то треба бути таким «щасливчиком» щоб стільки чекати))
-
Життя бентежне
-
Ви мені всі псуєте настрій🤣🤣🤣 я тут номінацію до пʼятниці чекаю. А ви всі пишете про 3-4 місяці ін процесс
-
Роботу тут не змінювала, в Україні також була одна весь час. Чоловік тут зі мною. Також працює на манітобського роботодавця… подорожей не багато
-
Міша, спін раунд
22 Jan 2023, 05:40
188229/231827
38 minutes ago