Імміграція до Манітоби
-
І Василя коменти видали, бо шо ж! 😂
-
Відволікся на пару годин, все поїхали не туди. Переносить вже пізно. Буду просто видаляти, тільки потім хай не жаліються.
-
В Україні працював на різних керівних посадах, мав досвід у керуванні проектів. Останні кілька років в Україні фактично виступав як business owner білінговиг систем, CRM тощо. Працював з ІТ департаментом над вимогами тощо. Крім того, мав невеликий досвід у веб-дизайні. Коли приїхав до Канади, то зрозумів, що гроші реально можна заробити або в ІТ або в sales. Оскільки реально півжиття провів у тих sales під різним соусом та виконуючи різні ролі, зрозумів, що хочу реально відпочити від тієї сфери. Почав шукати як ввійти в ІТ. Знайшов сертифікацію PMP і почав процес навчання самостійно. При цьому працював фултайм і ще вечорами ходив на бізнес англійську у коледжі. Розвивав ІТ знання різних систем та продуктів, scrum/agile за цей час також. Реально вчився по 3-4 години після роботи та коледжу. Після здачі екзамену та отримання сертифікату почав активно шукати роботу в ІТ project management. Паралельно вчив cloud infrastructure. Це все помогло отримати роботу мрії на той час. Самостійне навчання на сертифікацію зайняло 3-4 місяці і $1К, такий же курс в red river college від $5-6К на два симестри.
-
Так і я ж про то... ліси рідіють, річки змільчали..... Давайте про іміграцію
-
Roman поперенось, будь ласка, в правильний чат, як буде час.
-
Люди, давайте не про імміграцію - в правильному чаті. Ну шо це таке. Самі ж «старожили» порушують.
-
Не так щоб "крізь та всюди" Але пошукавши, знайти можливо. (Маю на увазі оплачуваєму відпустку) Без оплати - будь де. Часом взимку можуть й більше дати :) (Але це вже laid off, та інша історія )
-
Орігінали відправляли колись федералам, після провінційної номінації. Мені на роботу звонок був. Перевіряли.
-
Оооо, можна детальніше? Наперед вдячна!
-
Добре ,щиро дякую за відповідь .Завтра зателефоную знову )Ще раз дякую.
-
Ще раз до них дзвоніть, хай скажуть де саме ту адресу міняти. Недосконала система.
-
В дітей є окремі visa records ,я вже всі чати перечитала ,і такого знайти теж не можу
-
Дітям ви не просили дати окремі visa records в аеропорту? Ви мали б заповнити дані, де будете жити, на всіх в аеропорту. Перший раз таке чую якщо чесно. Ніхто до вас це запитання не піднімав.
-
Так ,в Manitoba health card діти вказані ,пробувала заповнити аплікацію на допомогу на дітей ,вона не проходила ,звернулась на гарячу лінію,там сказали змінити адресу проживання дітям,тому що вона ще українська ,і це через це допомога не може прийти ,я також не дуже зрозуміла де це зробити
-
Не дуже зрозумів. Ви зробили Manitoba health card? Там мають бути діти вписані також, там вказана і адреса. Чи ви маєте на увазі адресу десь в IRCC account?
-
Ми прибули до Канади ,і моя адреса я так зрозуміла змінилась коли я робила собі всі документи та вказувала адресу готелю ,де поселилась ,а адреса дітей я так зрозуміла не змінилась ,через це я не можу отримати федеральну допомогу на них (мені так пояснили на гарячій лінії )
-
Ні ,ми вже в Канаді ...
-
Адресу змінити потрібно у анкеті на CUAET? Якщо вже подали анкету, то тільки через кризову веб форму.
-
Я до Канади не був професіоналом ІТ, хоча займався різними проектами у енергетиці, фінансах, бізнесі. Тут здав на міжнародній сертифікат (3-4 місяці самостійного навчання, 4 год екзамен, один із найважчих у житті, якщо чесно) і пішло-поїхало.
-
Іт всесвітня професія, можна жити де завгодно і бабло буде
22 Jan 2023, 05:40
18825/236094
about a minute ago