Імміграція до Манітоби
-
До неї докопались десь ще в 2017 мінімум 😂
-
Навіть тут пише рахувати роботи більші за пів року. А це безпосередньо та форма, яку всі будуть заповнити.
-
Я не гнув свою лінію а намагався докопатись до істини.
-
Це було грубо але нехай.
-
Як там, розумний вчиться на помилках інших, дурний - на своїх власних 😂 в цьому чаті кожен з нас був уже дурним хоч раз, штош
-
Щиро дякую Вам. Вибачте , що продублювала повідомлення , подумала , що в цю групу , напевно не по темі написала . Гарного Вам дня ,!
-
Обов'язково додати медогляд, офіцер вирішить чи це підїде. Декого направляють на новий медогляд.
-
Для різних паспортів - різні заявки, в одній не вийде. Але можна одночасно .
-
Дуже дякую . Зрозуміла . А щодо медогляду ? То нічого що то вже більше як 12 місяців був?
-
youtu.be/k0amYKyWFFI?si=bEo4wcQxOt6XqtIe
-
Так, можна одночасно. Відео про це є. Не дублюйте пост в обох чатах
-
Ааа ну то вибачаюсь.) Просто зацепився за репліку на 13:23 і тримався за неї.)
-
Відео не моє 😁 Відео буде перезаписано, бо записувалось давно і швидко.
-
Ну у відео така деталь не включена, але коли ви почнете заповнювати, то вам система може видавати помилку, що не правильно порахований стаж От тоді і буде проблема.
-
Це не мої слова. Це цитата з відео, яке закріплено в цій групі.
-
Цитата з відео. Тут пан Wes неначе в авторитеті. Ось його слова: "Якщо ви мали 3.5 роки досвіду в Україні, потім приїхали в Канаду і набули пів року тут, то можете додати ці пів року і у вас вийде всі 4 роки стажу."
-
"Падаючого підштовхни" (с) 😁
-
Коли ви не отримаєте номінацію, то згадайте нас усіх, хто старався вам допомогти.
-
Ви відео дивились що закріплено у цій групі? Воно стареньке.
-
Ви тут явно новенький. Є таке слово БЕЗПЕРЕРВНИЙ стаж роботи. І на цьому крапка. Це ваше основне слово в рахунку вашого стажу роботи за останні 5 років для балів.
22 Jan 2023, 05:40
188369/229593
21 minutes ago