Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть скільки ви чекали з AOR до PORTAL 1?
-
В мене знайома вже як місяць отримала пр Грошей нема Я їх не чекаю назад Аби тільки дали пр
-
Чекати. Я ще в серпні минулого року подавалась і досі не повернули
-
Ми подавались на номінацію в липні 2023 і все ще не отримали повернення коштів
-
привіт. чи є тут люди, яким також не повернули 500cad за номінацію? заявку подавали ще в січні. це нормально чекати так довго чи може вже дзвонити/писати кудись? а куди?:) хто з цим зтикався - напишіть будь ласка. дякую!
-
Я надіслала заяву та оплату 21 серпня, то ще тиша. Навіть з DHL ще трек номер не прийшов. Хоча писала що мені потрібно як можно скоріше. Кожного тижня пишу до консульства, вони навіть не відповідають
-
Child benefit перераховують кожного року 1 липня і враховують ваш дохід, який ви вказали в декларації 2024 (за 2023 рік). Це написано на сайті. Тому що до цього враховували дохід за 2022 рік ваш. Тому було багато, а стало менше. Чим більше заробляєш, тим менше платять
-
Як що моя заявка в MPNP в статусі "Received" чи можу я змінити роботодавця на цьому етапі при тому що TEER і NOC залишається той самий на новому місці. Підкажіть, будь ласка, хто з таким стикався і що ви робили. І як це може вплинути в подальшому на отримання PR.
-
Вітаю, вам вдалося це уточнити? Теж маємо ситуацію, коли людина народилася в Україні, отримала громадянство одного з батьків (не українське) і ніколи не була в країні свого громадянства. Чи потрібна довідка з тієї країни? Які там точні вимоги, може пан @western9 підкаже?
-
Вибачте