Імміграція до Манітоби
-
Як можна дізнатися What is your application number? Це в листі номінації вказано?
-
Дякую.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Колись в чаті був зразок запрошення від резидента Канади для родича, щоб подати на візітор візу, не зберегла і зараз не можу знайти. Може хтось собі був зберіг? Дякую
-
Дякую. Оплатив. Підкажіть, будь-ласка, як мені тепер додати, або повідомити про оплату.
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=pn Вибирайте biometric collection. Квитанцію обов'язково зберегти і відправити через вебформу
-
Тобто в документах про досвід загрузити 2 справки ?
-
Заробітна плата - згідно зі штатним розкладом. Додайте це у ваш лист
-
Як зробити окремо оплату біометрії та як повідомити про оплату?
-
Всім привіт. Хто підкаже як має виглядати довідка з місця роботи щоб підтвердити стаж роботи? Мені зробили цю довідку там написано на якому підприємстві я працював, на якій посаді і скільки часу. Знайомий який отримав піар казав що в цій довідці має щє бути вказана зарплата яку я отримував, але на тому підприємстві таку довідку видає бухгалтерія і це буде окрема довідка вже. Підкажіть хтось щось ?)
-
Як це виправити?
-
Обов'язково наново здавати біометрію для ПР
-
Федеральний етап. Заповнив документи, але біометрію не оплатив. Біометрію сдавав в Європі в канадському посольстві, думав що вона підходить. Чи потрібно зараз оплатити біометрію? Якщо так, через яку веб форму, або емейл повідомити про оплату?
-
Ви можете написати заяву на надання данних про перетин вами кордону в обрані дати до ДПСУ(на сайті є приклад заяви, необхідні документи та імейл). Вони видадут документ з переліком ваших виїздів з та в‘їздів до України.
-
Доброго дня. Скільки орієнтовно чекати після зарахування біометрії до отримання рішення стосовно Дозволу на роботу?
-
Шукати нового роботодавця, який дає 30 год і більше. Як знайдете, то змінювати роботу через MPMP webform та їхнього погодження
-
Доброго дня . Проблема : работодавець дав ковер леттер там 30-35 годин фул тайм . Я подався вiд нього на федеральний этап , а вiн почав рiзати години до 25 годин . Що робить ? Порадьте
-
Все залежить від вибірки та ваших балів. Індивідуально LAA не приходить без вибірки.
-
Привіт, підкажіть скільки хто чекав на отримання LAA? скільки балів було і професія. і якщо хтось хто подався у 2024 році?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
188675/229779
less than a minute ago