Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка , чи маю право я виїжджати з Канади, поки чекаю відбір на номінацію?
-
Ясно, дякую.
-
Він необов'язковий. Але останній рік у всіх запитують. Хочете почекати запиту лишні 4 місяці-ок
-
Консульство України не видає канадські візи. А Канада нічого не обмежувала чоловікам.
-
Тому що це не обов'язковий документ. Але на нього можуть дати дозапит. А можуть не дати.
-
Воєнного квитка немає в переліку документів, тому і запитую. Дякую за відповідь
-
Більше схоже на нечемність
-
Обов'язково підгружать
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка чи потрібно на федеральному етапі підгружати воєнний білет чоловіка, якщо він не служив а білет з позначкою «обмежено придатний в воєнний час»?
-
Отримувати канадську візу в Канаді? Схоже на параною
-
На приклад заборона для чоловіків призовного віку.
-
Ні, просто подача із Польщі. Тобто, на час подачі потрібно бути в Польщі. На початку ви вказуєте, в які країні ви знаходитесь.
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка,я відпрацювала 6 місяців, почала еміграційний процес, заявка моя в пулі але наразі це досить довгий процес щоб отримувати номінацію Чи маю право я на цьому етапі зʼїздити в Україну ? Як я маю правильно це зробити, щоб не втратити ці відпрацьовані місяці і свою чергу ?
-
Так онлайн подача ж, і там вказуєш місце проживання
-
Це треба просто поїхати в Польщу
-
Доброго дня, спільното. Потрібна ваша допомога. У чаті 100 разів обговорювали це питання, але я знайшов різні відповіді 😅. НЕ головний аплікант втратив роботу. 1) Куди надсилати ROE? 2) У чаті неодноразово писали, що "обов'язково" потрібно наголосити офіцерові, що це не головний аплікант. Як це зробити? Якщо мова іде про написання у ворді документа-пояснення, то куди його надсилати?
-
Хто може знає, з України час подачі на візітор візу майже 500 днів. А з Польщі - 70. Це треба мати польські темпорарі резіденс документи, щоб там подати?
-
А по якій причині мало б не працювати?
-
Хтось небудь займався нещодавно вклейкою візи в Канаді? Цікавить чи працює це для чоловіків?
-
Теж цікавить перше питання. Відгукніться, будь ласка, в кого так було
22 Jan 2023, 05:40
188847/231578
5 minutes ago