Імміграція до Манітоби
-
Який портал, мені до аор ще як до Парижу 😀
-
Я не думаю, що вашу заявку завернуть, якщо ви отримали вже портал 1. Максимум дадуть дозапит. Не хвилюйтесь, вже майже все позаду 🙌🏻
-
Згоден, часом дивні причини є повернення заявки, навіть без до запиту
-
Так як людям останнім часом розвертають заявки, то я вже не впевнена 😀
-
Трактування по ідеї може бути різним) але не хвилюйся, все буде добре)
-
От я її в іншу форму, далі, де інфа про дітей додала (5604), а в 0008 ні і я тепер боюсь що завернуть заявку. Але я була впевнена, що дитина канадець не може бути депендантом на ПР, це ж не логічно. Я ж так розумію що депендант мається на увазі не по життю, а саме в процесі отримання ПР? Бо чоловік депендант.
-
Вітаю
-
Я додавав дитину вже під час розгляду федерального рівня, то надіслали до запит на IMM5604. Але зараз заглох процес) вже більше двох місяців після аор і біо, нуль реакцій навіть на email не відписують))
-
Підкажіть хто знає чи потрібно заповнювати і відсилати на федеральному рівні форму imm 5604 якщо дитина зараз живе в Європі, не емігрує, не включена в заявку але згадується як син чи дочка?
-
У кого дитина канадець і ви не вносили її у форму 0008, дайте фітбек будь-ласка. Бо я зараз не знаю що робити.
-
🙏 сподіваюсь. Бо зараз трохи мікроінсульт спіймала.
-
То також ок. Люди і таким чином тільки вказували і отримали ПР. Я навіть не впевнений, чи в imm0008 дозволить для депендантс вибрати громадянство Канади
-
По ходу хана моїй заявці? Я не вказала її як депенданс в самому початку. Тільки потім в іншій формі де запитання про дітей. Тут наче казали що з громадянами Канади так?
-
Дуже дякую
-
Як депендантс з громадянством Канади, яка не супроводжує вас в імміграції.
-
Не вже ніхто не знає як то зробити?
-
Ні, повинно бути безкоштовно. Я їм скрін з сайту зроблю, якщо в них питання будуть. Це їх бочина, я ж не винен, що в них сайт через дупу працює🤷♂
-
Менше місяця
-
@banofbot
-
Приходив портал 1, аля колір очей , зріст і вся ця фігня
22 Jan 2023, 05:40
188891/230580
2 minutes ago