Імміграція до Манітоби
-
Оформіть у Canada Post послугу переадресації. Усі листи будуть приходити на нову адресу. Це найлегший спосіб
-
Ви знайшли приклад перекладу нової довідки?
-
Підкажіть будь ласка, 1) якщо номінація прийшла за одною адресою, але перед подачею на федеральний етап ми змінили місце проживання,повідомили через веб форму провінцію, чи потрібно чекати новий лист з номінацією з новою адресою проживання? 2) заявка на work permit в процесі, подана була теж ще зі старою адресою. Як повідомити IRCC про зміну місця проживання? Наперед вдячна за відповіді.
-
Десь 3 місяці
-
Кінець червня - початок липня
-
А коли саме ви подавали, тобто як довго чекали
-
Сьогодні отримав ВП до вересня 27 (3 роки з дати зарахування біометрії) Подавав вже після березня 24, але до продовження програми Платив 255 Так що все гуд))))
-
тобто у самому початку федерального етапу
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Моя маленька донька громадянка Канади яким чином має бути вказана на федеральному етапі? Як депендант і не супроводжує? Чи як?
-
Якийсь вільний переклад
-
В мене таких строк і в оригіналі немає
-
З перекладу довідки новішої.
-
Це що і звідки ?
-
Це за додаткову плату?
-
Як я й очікував, нереально додзвонитися. Прийдеться в аеропорту check in робити. 🥲
-
Я думаю, вони бачать переклади різної якості, а тому це не буде для них новиною. Крім того, вони завжди можуть перевірити все по QR-коду.
-
Я думав за те чи не буде потім ircc задавати мені питання чому інфа про мої судимості не доступна
-
Однак, якщо ви вже маєте переклад від перекладача з not available, я б не парився з тим і подавав, як є
-
Може ще бути Information on being brought to criminal responsibility: NO RECORD FOUND. Information on the existence of an unexpunged or outstanding conviction: NO RECORD FOUND. Information on being wanted: NO RECORD FOUND.
-
Скоріш за все вимушені будем зробити те ж саме. Зараз зателефоную їм на гарячу лінію та запитаю
22 Jan 2023, 05:40
188922/230461
32 minutes ago