Імміграція до Манітоби
-
А на якому ви зараз етапі?
-
У мене було 4.5 . Можливо зараз трішки довше надають . Не переживайте все буде
-
300 за дорослого та 200 за дитину до 14 років
-
Орієнтовно 200-250$ візит до іміграційного лікаря, 65 рентген і стільки ж кров.
-
взагалі, ця група не для цих питань, але коль почала писати, відповім вам: так, ваша присутність на подачу, і ваша присутність на видачу. А якщо написати в консульство Чилі, то вону на відміну від Торонто швидко і детально відповідають на емейл.
-
www.facebook.com/share/p/qJsXf31JukVmhNtZ/?mibextid=xfxF2i
-
Робили в Оттаві, дитина до 12р, без присутності дитини, з фото подали і також їздили забрати без дитини. Спробуйте ловити Оттаву, нам вдалося з першого разу, Торонто ніяк не получалося
-
доброго дня, шановні учасники групи. проясніть будь ласка процедуру отримання паспорту для дитини до 12 років за межами Канади .чи правильно я розумію що ловиш слот для прикладу в Чилі в посольстві, летиш туди там замовляєш паспорт . а потім потрібно знову летіти в Чилі коли він готовий? чи паспорт звідти можуть переслати в Торонто в консульство? дякую всім хто відгукнеться.
-
Якщо на провінційному рівні змінювати адресу, повідомлення на імейл не приходить?
-
Якщо йдете по swm, то повинні працювати. Тому наскільки відпустить работодавець - ось и кордони часу. Звичайно 14 днів відпустки в рік
-
На скільки часу можна залишати Канаду після подачі на ПР? Чи потім щоб отримати той пр хтось перевіряє час проведений в Канаді?
-
Поділіться досвідом хто міняв роботу на федеральному етапі.чи приходила вам нова номінація?
-
ви вже отримали AOR? нехай мене виправлять якщо що, але з того що читав - головне податись до того як поточний перміт expires
-
Всім привіт я на федеральному етапі, за скільки місяців треба продлити ворк перміт, бо в мене до квітня 2025?
-
Моїй знайомій 4 вже прийшли повістки.
-
Чи можна відмінити е-чергу, помилково в Оттаві встав в чергу.
-
Підскажіть будь ласка. В Торонто на виготовлення паспортів для дітей до 12 років, хто скільки чекав? Чи може дружина без чоловіка замовити? Крім свідоцтво шлюбу, потрібні якісь документи від чоловіка? На сайті написано, що може мати дітей замовити, але є багато історій, котрим без чоловіка відмовляли.
-
Скільки коштує мед огляд для пр?
-
Сьогодні чи в понеділок, схоже, прийде ваш АОР. Успіхів
-
16 травня
22 Jan 2023, 05:40
189099/229541
2 minutes ago