Імміграція до Манітоби
-
Розумію, Оксанко )дякую за пораду, працюємо над цим 🙏
-
Подаватися, покращувати мову, нарощувати досвід та всіма силами продовжувати ворк перміти. Може з дуру професія проскоче, а як ні - то колись може бал упаде (але не скоро).
-
Вам писав щось офіцер на пошту ?
-
Навіть якщо на 300 більше, якщо немає вибірок - бали не вирішують. Може вирішити професія, або попереднє навчання зараз - дивіться архів вибірок
-
Як бути людям, в кого на 100 балів менше 🥹😅😅
-
Як друге пришестя
-
Я часто використовую телеграм саме з ноуту, то він для мене став вже сайтом 🤷♀
-
Доброго вечора. Статус номінації Assesment in process. Чекаю вже четвертий місяць (з моменту зміни статусу заявки). Скільки ще чекати, або що робити?
-
834, остання вибірка 6 червня, бали на сайті Mpnp
-
Підкажіть, будь ласка, який зараз прохідний бал по SWM? І де можна порахувати свої бали?
-
О, так! В нас є власні історики (пам'ятають все, скидають посилання та лінки), власна служба безпеки , очолювана паном banoff , а місцеві мешканці радо її підтримують, маємо дві офіційні мови, та служби, що стежать за дотриманням мовного законодавства, маємо власну міграційну службу , яка викидає за межі спільноти людей, що потрапили сюди незаконно, або не дотримуються законів спільноти. Скоро почнемо свої PR роздавати. Якось так)) ПС. Першими до нас попросяться міграційні консультанти, а за ними косяками підуть громадяни однієї південно-азійської країни)) Свій кримінальний кодекс розробимо: найбільше покарання, що прирівнюється до зради -- поширення неправдивої інформації про довідку про не судимість з Дії та за рекламу міграційних адвокатів з консультантами. Блогерів всіх в іноагенти...))) І вертаючись до теми істориків та літераторів: кожна людина рано чи пізно має опублікувати свої мемуари з серії #timeline
-
Ок. Дякую за роз'яснення. А то я мабуть відстав від молоді.
-
Сайт в англійській мові має ширше значення, ніж веб-сайт.
-
Не знав що телеграм став сайтом.
-
Це чат тривожних людей, шановні 😄 що ви хотіли. Звісно всі все читають і пам'ятають.
-
Та я вже думаю, чи я не писанула де зайвого 🙄
-
В телеграмі ви можете переслати повідомлення собі до збережених, я так роблю замість скрінів, дуже зручно. Спробуйте.
-
Цей сайт це клондайк просто, люди читають всі повідомлення, пам'ятають хто що писав и питав. Люди, ви чудові)
-
MPMP webform для головного апліканта Для депендантс MPMP account> add document
-
1. Замовити можете, а отримати - ні. (Заборона з боку МЗС на вивезення паспортів для чоловіків ДП Документ) 2. Вам не будуть його робити без наявності актуальних документів військовозобов'язаного
22 Jan 2023, 05:40
189173/229576
15 minutes ago