Імміграція до Манітоби
-
Та я вже думаю, чи я не писанула де зайвого 🙄
-
В телеграмі ви можете переслати повідомлення собі до збережених, я так роблю замість скрінів, дуже зручно. Спробуйте.
-
Цей сайт це клондайк просто, люди читають всі повідомлення, пам'ятають хто що писав и питав. Люди, ви чудові)
-
MPMP webform для головного апліканта Для депендантс MPMP account> add document
-
1. Замовити можете, а отримати - ні. (Заборона з боку МЗС на вивезення паспортів для чоловіків ДП Документ) 2. Вам не будуть його робити без наявності актуальних документів військовозобов'язаного
-
Доброго вечора! 1. Хтось із чоловіків виготовляв паспорт через ДП Документ у Європі? Ходять чутки що в деяких країнах не вимагають оновлення данних. 2. Які строки виготовлення паспорту в Канаді? Дякую!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оновити інформацію про зміну нока і зарплатні в профілі на номінацію (коли вже відправили всі документи) ? Бачу тільки можливість додати документ, оновити дані про місце проживання.
-
Дуже вдячна всим за відповідь.
-
ну так куди ще міцніше 70%? 😊
-
Якщо Ви вже на федеральному етапі, то за рік отримаєте ПР і ворк перміт вже не потрібен буде. А паспорт - то для польотів за межі Канади.
-
Так, але на скільки я знаю, довго чекати на отримання паспорта, то хвилююсь.
-
Ви маєте вже номінацію і подалися на ПР? За рік мали б встигнути
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка з чого почати. Моєму сину 14 років, через рік закінчується дія закордонного паспорту та відповідно дія Work Permit. Ми вже пройшли спецвибірку, чекаємо на федеральний етап.
-
Та ну до того дотягну)
-
Добре що я тільки ліки п'ю, нічого міцнішого)))
-
Добре, але це лише подача, а змінювати зможете після вибірки, яка буде хто-зна коли 😢
-
Видихай, га
-
а з приводу змінити, я це зроблю, але тільки як подамсся на пр і погоджу зміну з офіцером. бо якось за міссяць до подачі змінювати роботу, виглядає максимально дивно
-
та в мене справа не в грошах і штрафах для роботодавця а в тому щоб з пр не виникло притань так, я впевнений, там просто справа що ми не зрозуміли один одного. Я оформлений, все ок. години з цим проблем взагалі немає.
-
По затримці ось: t.me/ManitobaLife/167295 А на рахунок ПР, то така робота не дуже стабільна... Ви впевнені, що зможете там проробити до ПР, що фірма буде Вас тримати, буде достатньо годин і т. д. Краще би змінити. А так, щоб через затримку не дали ПР, то нема такого.
22 Jan 2023, 05:40
189188/230735
about a minute ago