Імміграція до Манітоби
-
Насправді, компанія має працювати кілька років у Манітобі. Відкрити нову компанію не підійде. Компанія має робити бізнес у Манітобі
-
Підскажіть будь ласка. Якщо не прийшов на записаний день на біометрію, то можна ж відразу записатись на найближчу вільну дату?
-
Подскажите , если я пойду на работу в Манитобе но работодатель сам из Торонто и взял контракт с кампанией бел что там будет устанавливать интернет. Будет ли считаться по программе Манитобе ведь установка и люди которые работают находиться и работаю в манитобе. Работодатель если надо сказал могут и на манитобскую фирму устроить открыть под Манитобу отдельный филиал. Кампания уже 15 лет работает по Канаде.
-
Дякую!
-
Коло 2 тижнів
-
Прохання підказати, на який термін можуть заселити в готель ?
-
Скидайте фото-намалюємо для Вас портрет🎨🎨 Цікавить?Пишіть в приват
-
Дійсно 😂
-
а де я міг взяти цю інформацію окрім як запитати тут ?
-
о, дякую
-
1715 Wellington Ave Winnipeg MB R3H 0G1 Postal code В більших випадках заселяють в цей готель
-
При тій умові що я розраховую на безкоштовний готель і не знаю його адресу та коду
-
Привіт хто знає як заповнити ArriveCAN і що тут писати
-
Заповнюйте тільки паспорт.
-
Всім привіт! Хто знає де знайти/взяти ці номер,і навіщо вони потрібні для прильоту в Канаду ?
-
Доброго дня.Підкажіть де в Вінніпезі можна поміняти злоті.
-
Згоден, якщо приїхав забрати 3000 Дол і виїхав, тоді напевно будуть питання. Я не розраховую на 3000 допомоги, мені важлива свобода пересування, виїхати коли я захочу з можливістю повернутися, якщо відкриється цікава вакансія за моїм профілем роботи
-
Ще раз тимчасовий виїзд точно не буде проблемою. Але якщо людина тільки приїхала, щоб оформити перміт та отримати допомогу і відразу виїхала, а потім, наприклад, повернеться аж за 6 міс, я б на місці офіцера дуже прискіпливо розпитував про причини.
-
Можно написати листа до офіційних джерел з проханням пояснити наслідки від'їзду. Не знаю як канадський, а наприклад швейцарський іміграційний відділ часто дає вичерпну відповідь на звернення українських біженців
-
Будь-яка офіційна інфо має офіційно афішуватись. Це тільки в Україні ми можемо трактувати закони як ми хочемо, бо у нас спочатку придумується як обійти закон, а потім сам закон
22 Jan 2023, 05:40
18923/236092
3 minutes ago