Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, в когось таке було і що потрібно робити? Я ще в січні пройшла вибірку, а в кінці березня подала заявку на номінацію. Аплікація в статусі Received та Submitted. А сьогодні прилітає такий лист. Я не розумію щось такого
-
Не моя справа але врахуйте ризики великої війни в Європі, Канада це дуже непоганий запасний аеродром в статусі PR, а не refugee. Деколи невеличка відпустка на тиждень часу перезавантажує на декілька місяців вперед, що вам власне зараз і потрібно.
-
Та ви знову. Номінацію також хотіли відкликати
-
Якщо подивитися на відмови які публікував WES завжди була якась значима інфа , ну наприклад остання коли якись аплікант не вказав що жив в Єгипті 2 роки(близький схід) і ви навписуваши 100 адресів 😂очевидно що ви нічого не приховуєте ви просто з величезною ним інтрузізмом про себе розповідаєте і це як на мене не може викликати якихось негативних наслідків . Мені здається що офіцери сміються між собою з таких випадків . Це на приклад вказати що в 2014 році ти допоміг другу за гроші викопати траншею і зазначити це як selfemployment , ну очевидно що офіцер вас не наругає за це , але цього робити не треба 😉це зайве Моя думка