Імміграція до Манітоби
-
До речі я фотки до сих пір не знаю як правильно загрузити. Тобто я загрузив після того як 101 раз запитав як це зробити, але все одно не впевнений що я зробив правильно тому я цього не раджу нікому, але є тип людей які в чомусь не впевнені але все одно радять щоб кількість невпевнений зростала і таким чином їм чи легше стає , чи вони задоволення якесь отримують. Короче це невідома штука
-
Так, підтвердять переклади. Якщо підтверджувати будуть Immigrant Center, то вони роблять титульний аркуш, де, якщо є оригінал, пишуть щось подібне тому, що підтверджують переклад на основі оригіналу. Якщо оригіналу немає, по міняють формулювання на титульному, без вказівки на оригінал. Але все одно переклад підтверджують.
-
Ну я не можу вам відповісти навіщо люди кажуть нісенітниці . Я думаю, що вони просто так зробили, бо їм хочеться щоб і інші зробили помилку щоб не так страшно було. Короче я не знаю для чого люди це роблять, для мене це під знаком питання все життя. Але ті хто так зробив напевно просто отримають дозапит на перезаповнення форми і будуть тут писати , що вони все заповнили правильно а тупий офіцер їм вислав дозапит. Це мені так здається . Тобто це не велика помилка , ніяких наслідків вона не несе бо вона просто тупа, тому офіцер максимум подумає в голові «чому аплікант такий тупий?» і просто відправить дозапит 😂 Жартую. Я сам фотку не міг зрозуміти як вислати 2 неділі , так що ми всі тупорилі , або більшість із нас 😩 😂
-
Ось це питання мене дуже турбувало. І спочатку я зробила тільки конкретно адреси проживання, а потім багато людей казала що якщо ти навіть поїхав в Єгипет на 7 днів, то це адреса твого проживання. Я вказувала і там і там
-
Я вказувала буквально всі країни які коли небуть просто навіть пересикала. Один день транзитів в мене було дуже багато, то я все вказувала в адресах та тріпах 🤦♀️😂
-
За коледж є диплом молодшого спеціаліста Просто додати його замість школи?
-
Ох як важко дочекатись тих пермітів🙈
-
Наскільки я розумію, ця людина через 6 місяців може податись заново, якщо бан не поставили, але про бан інформації в повідомленні немає