Імміграція до Манітоби
-
я на своїй роботі працюю уже 2 роки але буду міняти, бо скоро кукуха полетить
-
правильно краще не тягнути ми подалися майже через рік і дуже жаліємо що раніше не зробили це мали би вже пр😀
-
До речі можливо хтось знає скільки коштує тепер CLPIP
-
І як так думаю,вже працюю на одному місці 8 місяців,не хочу більше гаяти час.Здати англійську і вперед
-
Я вже майже 5 мiсяцiв свою номiнацiю чекаю, сво(((
-
так, враховуйте, що отримання номінації може забрати багато часу я свою отримала аж через 9 місяців
-
Вам треба, щоб до отримання номінації у Вас так і було 30+ щотижня, а також роботодавець зміг гарантувати цих 30+, коли MPNP з ним зв'яжеться.
-
знаю, що якщо 30 годин є то це ок
-
за це не скажу, вибачте
-
На скільки я знаю,там різниця в податках
-
1 - Full-time (work hours) This category includes employed persons who usually worked 30 hours or more per week, at their main or only job
-
фул тайм рахується від 30 годин
-
Добрий вечір! Знаю,що питання вже напевно надоїдливе, але треба уточнення. Чи маю я право подавати на зацікавленість в Манітобі ,якщо у мене парт-тайм( постійна,не сезонна) позиція ,але маю 33 години в тиждень. Чи треба переводиться на фул-тайм і відробляти ще 6 місяців? Дякую за відповідь.
-
на росії
-
Питаннячко маю на федеральний етапі, підкажіть що вказувати про місто народження одного з батьків, вказувати що в радянському союзі чи на росіі?
-
Доброго вечора! Працюю на фул. тайм. Зараз хотіла взяти невелику відпустку. До зарплати мені платять кожного разу якісь відпускні гроші. Чи можу я взяти оплачувану відпустку зараз чи це уже буде за свій рахунок? Як це впливає до ПР, щоб не зашкодити собі)? Дякую!
-
Отримаєте ПР і можна змінити на нормальне місто без такого криміналу , чи навіть провінцію. Тримайтеся, тут і жінки є самі з дітьми, без чоловіків, усі тримаються
-
Тримайтеся, зверніться кудись за допомогою, просто поговорити з кимось.
-
Дякую за інформацію!
-
Так, його і додавайте
22 Jan 2023, 05:40
189406/230187
44 minutes ago