Імміграція до Манітоби
-
Зрозумів. Виходить що статистика про 3-4 місяці очікування до АОР не завжди актуальна(
-
А підкажіть будь ласка коли Ви засабмітили аплікацію на ПР? Хочу приблизно зрозуміти скільки мені ще чекати. Дякую
-
Доброго дня Хто володіє інформацією по якій візі можна швидко приїхати в Канаду ? Якщо є в когось ссилка на онлайн візу eTA поділіться Дякую за допомогу.
-
Вибачте, тобто треба запросити, дочекатися і відправити до MPNP, так? Тобто це займе трохи часу. Чи хтось у групі підкаже, як довго чекати на цей документ. І чи це окей дочекатися документу, щоб повідомити MPNP. Чи треба повідомити MPNP, що неголовного апліканта звільнили, але документу про це поки що немає.
-
Шановні, підкажіть будь-ласка. Не головного апліканта звільнили з роботи.Активно шукає нову роботу. Хоче податися на Employment Insurance. 1.Чи обов'язково повідомляти MPNP зараз(чекаємо номінацію 10й місяць)чи краще коли знайде нову роботу? 2.І чи взагалі можна подаватися на EI? І ще одне питання: 3.Чи треба відправляти через MPNP -кабінет якийсь документ про звільнення . Щиро дякую за допомогу.
-
Шановні, проясніть момент будьласка. Вранці отримав АОR + дозапит на Police Certificate та Declaration of a Common-Law Relationship. Я під'єднав аплікейшн до аккаунта, натискаю на upload documents й там нічогісінько немає. В мене проблеми з очами чи тут немае ніякої можливості щось додати?