Імміграція до Манітоби
-
Можете дати посилання безпосередньо на інструкцію, я, на жаль, не змогла знайти. Заздалегідь дякую
-
Я відповідав на запитання про набуття імміграційного статусу та останній в'їзд до Канади. Це різні речі. Якщо чоловік не в Канаді, то ви не можете ставити майбутню дату. Ставте дату його виїзду з Канади
-
Тільки чекати
-
Доброго дня спільното. Колись вже писав, але хотів би вашої поради. Пройшло вже майже 13 місяців як засабмітив, 3 місяці тому змінився статус на in process. Жодних запитів не було. Був один один косяк з моєї сторони, бо помилився трохи з ноком, але писав листа чому помилився і ще пояснення в документи додав. Писав їм на веб форму, мейл, жодної відповіді але 2 місяць. Подавав запит через депутата місцевого, то відписали просто чекайте, вже буде скоро. Існують ще якісь варіанти повпливати на розгляд чи вже лишається тільки чекати?
-
Ну ось і я нарешті випускник школи очікування номінації 😅 отримала листа 🎉 10 місяців очікування Вже навіть і не вірилось 🥲
-
З одної за головного і депендента
-
Ось. Щиро дякую 🙏🙏🙏
-
Пане Дмитро, підкажіть будь ласка на рахунок мого питання нижче. Дякую
-
до речі, якщо прийшов портал 1 на обидві пошти ( головного апліканта і депендент) то потрібно лише з однієї відповідь надсилати чи продублювати з двох?
-
Так вони ж оплатили , у мене ж з оплатою проблема 😅 Буде як буде . Нічого з цим не можу зробити нажаль . Написав листа с поясненнями ,відмовлять,так і буду . Хоча як на мене це не є супер причиною для відмови .
-
Відповідальна 😁
-
В мене жіночка в MPI питала, який у мене колір очей, я відповіла, що сірий чи зелений, вона довго придивлялась мені в очі, і за підсумком вписала green. Буду теперь всюди писати Грін :)
-
хоча по факту вони не просто сірі 😅 надіюсь на майбутнє не нароблю собі проблем з тим кольором очей
-
да, правда, знайшла, буду писати як там тоді) просто сірі
-
Так ми ж самі той колір і вказали, як і зріст.
-
Ви це вказували вже в формі імм0008 Гляньте ще раз там що ви вказали
-
хм, зараз гляну
-
Якщо ви получали canadian driving licence or canadian id, то там також пишуть колір
-
Погугліть на англ. назви кольорів очей і фото к ним, може щось підберете.
-
grey-blue?? якось дивно звучить наче. чи то потрібно якийсь один колір обрати який переважає?
22 Jan 2023, 05:40
189505/233947
3 minutes ago