Імміграція до Манітоби
-
Так ще двоє подалися зі мною
-
Доречі може бути 😆
-
Таке враження що іміграційні консультанти організували атаку ботів на групу 😀
-
@banofbot
-
Звідки вони лізуть?
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Якшо він не в Канаді живе зараз - то він і не є тимчасовий резидент. Вказуєте дату його виїзду. Повернеться в Канаду проживати - знову стане тимчасовим резидентом.
-
@banofbot
-
Так
-
Вибачте за тупе питання. Але підкажіть будьласка. Якщо в мене 2 ворк перміти, то дату початку ставлю по першому а кінцеву по новішому перміту?
-
Та яж кажу. Запита не було. Я помітив маленький момент, після submit, який вирішив пояснити, щоб не було додаткових питань. Закинув LOE, та і ось
-
Вони б прислали інший якби у вас в аккаунті висів би якийсь запит, так як його немає, тому і такий стандартний лист
-
У мене так було. Подався перший, чекав блін усіх 😂
-
Конкретику вам можуть надати тільки в ircc. Дзвонить до них
-
Ну ось не зрозуміло. Одне повідомлення противорічить другому. Конкретики нема
-
Можливо на вашій фірмі працює ще декілька людей які теж подались і вас всіх збирають в купку і перевіряють, видадуть всім одним днем
-
Ця дата,з майбутнього мені як основному апліканту підходить, система пропускає,і дитину (Dependant) як і чоловік теж пропускає,бо ми в Канаді. А от чоловіка -ні. У тому і проблема Чекаємо на пана Дмитро і пана Wes🙏🙏🙏
-
Може бути така ситуація, що з вашою фірми ще хтось подався. Ось вони перевіряють осю групу людей, щоб потім зв’язатися з вашим роботодавцем та махом запитати про всіх. Тут, тому кто перший подався, доведеться чекати найбільш
-
Все розумію, не хочу радити, бо не впевнена. Але це точно не дата перміту, бо вона з майбутнього
22 Jan 2023, 05:40
189540/234145
23 minutes ago